Michał z Ursusa pisze:
jeżeli wszystko pójdzie dobrze
Zanim przeznaczysz dzień na wycieczkę do Kielc (zapraszamy, tak czy inaczej - piękna okolica

) dowiedz się przede wszystkim o szczegóły tej przekładki (gdzie i ew. jak) i napisz. Może się sporo wyklarować.
esilon pisze:
jakos sie zmówimy, może Inspektor WiS też pojedzie na ogledziny
Chętnie, ale ja się na autach znam mniej od Esiego - sam do oglądania Subaru kiedyś "wynajmowałem" Jarmaja

- to już prędzej na człowieku się mogę spróbować poznać...
Terminy - wtorek, środa, piątek wchodzą w grę, w przerwie między jakimiś geszeftami i obowiązkami rodzinnymi. W czwartek mnie nie ma.
Jeśli chodzi o porządne serwisy, mogę spróbować nas umówić na oględziny albo w ASO Toyoty, gdzie się normalnie stołuję i o którym mam dobre zdanie, albo w Rokarze, z którym się od niedawna zaprzyjaźniam i który twierdzi, że Subaru też ogarnia (w każdym razie, właściciel paraduje w niebieskiej kurteczce z Plejadami

). Ale - i tu i tu trzeba zapłacić za przegląd, no i nie gwarantuję, jak będzie z terminami i dostępnością kanału, bo roboty jedni i drudzy mają sporo.
esilon pisze:
możemy spróbować waszkę namówić
I to byłoby, IMO, najmądrzejsze.
A ja bym i tak nie kupił, nie zawlókłszy najpierw auta np. do 4turbo do Wawy...

Jesli sprzedawca uczciwy i zainteresowany sprzedażą, powinno dać się zrobić. A że koszty? Cóż - mniejsze, niż wdepnięcia w gie. A przy tak rzeźbionym aucie, ryzyko jest spore.