Ja też, co prawda nie hulajnogą, ale samochodem, ale za to w miejscu w którym jeszcze nigdy ich nie widziałem, a jeżdżę tam codziennie. I to o 5:00. Polowanie jakieś dziś
Raport dobowy,czyli 24h o wszystkim i o niczym;)
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 89 razy
- Polubione posty: 443 razy
- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 203 razy
- Polubione posty: 489 razy
Mnie też by dziś upolowały, ale dwie młode sarny. Znaczy jeden to chyba kozioł bo już mu coś rosło. Wyrosły kuźwa spod ziemi. No ale na takim terenie mieszkamy.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 277 razy
- Polubione posty: 546 razy
Dużo jeleni i rogaczy... Ale żeby od razu na BMW się rzucali... ;)stach22 pisze:No ale na takim terenie mieszkamy.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 203 razy
- Polubione posty: 489 razy
Może chcieli zginąć z klasą?Chloru pisze:Dużo jeleni i rogaczy... Ale żeby od razu na BMW się rzucali... ;)stach22 pisze:No ale na takim terenie mieszkamy.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 277 razy
- Polubione posty: 546 razy
No tak... Express Intercity Premium u Was nie jeździ. 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 139 razy
- Polubione posty: 208 razy
No i chyba podsunąłem im przypadkiem pomysł na łowienie jeleni. Dziś stali w tym samym miejscu i polowali (skutecznie) na wszystkich wyjeżdżających ze strefy. Kurczę, faktycznie łatwo o tym zapomnieć, a skrzyżowanie nie odwołuje ograniczenia.rrosiak pisze: ↑7 kwie 2026, o 12:42Pan policjant wyskoczył też z tekstem, iż nie mogę się poruszać hulajnogą po jezdni, więc go pouczyłem, że znajdujemy się w strefie ograniczenia do 30 km/h. Był wyraźnie zaskoczony i zapytał gdzie są znaki, ale jak mu wytłumaczyłem (jeden był nawet w zasięgu wzroku) to stwierdził, że dobrze wiedzieć i podziękował.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Jak trzeba miec malo oliwy w głowie, żeby wybudować dom obok toru samochodowego, a potem protestować ze jest za głośno? Kur....a.
Czy Ci ludzie nie wiedzieli gdzie kupują/budują domy? Tak samo z lotniskiem obok którego też protestują. Lotnisko istnieje prawie 100 lat w tym miejscu, tor oddano do użytku w 1977. Większość zabudowy dookoła powstała później i najgłośniej krzyczą
Mam nadzieję, ze ktoś w sądzie pójdzie po rozum do głowy i tym ludziom wybije z głowy przyszle protesty
Czy Ci ludzie nie wiedzieli gdzie kupują/budują domy? Tak samo z lotniskiem obok którego też protestują. Lotnisko istnieje prawie 100 lat w tym miejscu, tor oddano do użytku w 1977. Większość zabudowy dookoła powstała później i najgłośniej krzyczą
Mam nadzieję, ze ktoś w sądzie pójdzie po rozum do głowy i tym ludziom wybije z głowy przyszle protesty
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
W Poznaniu te dekle się odkleiły. Już jest gotowy plan podziału pod domki. Straszne. Ławica już jest ograniczona z czasem funkcjonowania operacji lotniczych.
Leciałem w lutym i tam "ruch" przypomina stacyjkę kolejową w Czechach w środku niczego. Kilka lotów w ciągu dnia.
Leciałem w lutym i tam "ruch" przypomina stacyjkę kolejową w Czechach w środku niczego. Kilka lotów w ciągu dnia.
Dolce far niente 
Też widzialem te geomapy, ale nie wyobrażam sobie domków na końcu pasa startowego. Na razie tor został ponownie otwarty do czasu rozstrzygnięcia sprawy kasacyjnej. Może to trochę skłoni ministerstwo i AW do zainwestowania w tor
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Nie doceniasz lobby developerskiego 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Temat likwidacji na razie wstrzymany.
Dolce far niente