O! łatwo będzie zapamiętać: WSosie albo WBigosie.Dido pisze:WiS + Gosia = WiSosia albo WiGosia

O! łatwo będzie zapamiętać: WSosie albo WBigosie.Dido pisze:WiS + Gosia = WiSosia albo WiGosia
Póki co, mamy niepewny (AL wciąż nie potwierdziłKruszyn pisze: Jakieś konkrety jak to ma wyglądać koszt itd? Znaczy plan działania
Nie podeszło - próbujcie dalejvibowit pisze:O! łatwo będzie zapamiętać: WSosie albo WBigosie.Dido pisze:WiS + Gosia = WiSosia albo WiGosia
WiSienka brzmi dumnieWiS pisze:Nie podeszło - próbujcie dalejvibowit pisze:O! łatwo będzie zapamiętać: WSosie albo WBigosie.Dido pisze:WiS + Gosia = WiSosia albo WiGosia
i bardzo apetycznieKonto usunięte pisze:WiSienka brzmi dumnieWiS pisze:
Nie podeszło - próbujcie dalej
Małgośka SXem, a ja YarkiemPaweł_BB pisze: WiS, przyjedziesz SX-em czy Yarkiem?
Konto usunięte pisze: WiSienka brzmi dumnie
Państwo przeszli do kolejnego etapuDido pisze: Jeszcze mi się skojarzyło WiS i MiSs
No, ba....Dido pisze: makowiec
Marchewkę kupił...?Dido pisze: Chyba Fido miał owocne sny, że tak z rana go natchnęło
Czekałem, aż padnie to pytanie.vibowit pisze: Ja w kwestii formalnej.
Czy nie lepiej, by szkolenie odbyło się w sobotę? Wówczas w sobotni wieczór możnaby dłużej pobalować.
To nawet nie chodzi o skłonność do alkoholizowania się, ale to to, że jak już się spotkamy w tak zacnym gronie, to pewnie dłużej posiedzimy. Szkolenie po nieprzespanej nocy nie wydaje się najlepszym pomysłem.WiS pisze:wedle kryterium skłonności do alkoholizowania się na imprezie...![]()
Myślisz, że cała Wawa wali do Kielc na ferie?Dido pisze:Akurat 17.01. zaczynają się ferie warszawskie w szkołach i może być ciężko ze znalezieniem miejsc.
WiS pisze: Ewentualnie - zrobimy dwudniówkę (), wtedy nie będzie tłoku, a podzielimy się na grupy "sobotnią" i "niedzielną" wedle kryterium skłonności do alkoholizowania się na imprezie...
![]()
Wstępne. Po poniedziałku logistyka ruszy z kopytaDido pisze: czy przymiarki do noclegu już są?
Się ustali... ale jak chcecie jeździć w sobotę, to wczesna pobudka i tak Was raczej nie minie. Dzień w styczniu krótki, program trzeba zrobić przy niezłej widoczności, musi być przerwa - wychodzi początek pewnie najpóźniej o 10.FUX pisze: Napisz jeszcze, o której z Al-em zaczynamy.
WiS pisze: wychodzi początek pewnie najpóźniej o 10.
Ja tam mogę w piątek przyjechać i pospać w sobotę do 9.00WiS pisze:Się ustali... ale jak chcecie jeździć w sobotę, to wczesna pobudka i tak Was raczej nie minie. Dzień w styczniu krótki, program trzeba zrobić przy niezłej widoczności, musi być przerwa - wychodzi początek pewnie najpóźniej o 10.FUX pisze: Napisz jeszcze, o której z Al-em zaczynamy.
Piter 35 pisze: ja poproszę nocneg na sobotę
I to jest rozsądna wersja dla tych, którzy chcą się szkolić w sobotę, a mają do Masłowa dalej niż "rzut beretem". Bo sobota będzie dłuuuga i męcząca.liwit pisze: mogę w piątek przyjechać i pospać w sobotę do 9.00
Nie chce Cię wkur..., ale ja za tydzień zaczynam weekend do 3-ch KróliPiter 35 pisze:To ja poproszę nocneg na sobotę . Będziemy napewno a teraz przez tydzień nie będe przy kompie bo i tu się chwalę jade na narty![]()
Wracając do tematu my na sobote napewno prosimy nocleg a co do szkolenia to nie ma problemu możemy również i w sobote .
pzd Pit