Dziękuję.
lepiejvicu pisze:Zagatka premię dostałaś?
O! a gdzie?zagatka pisze:lepiejvicu pisze:Zagatka premię dostałaś?Voucher na wycieczkę
zagatka pisze: a gdzie chcevoucher jest na określoną kwotę, więc wybór należy do mnie
może być na last'a, może być na kawałek innej wycieczki
![]()
to możesz teraz sprzedaćvibowit pisze: Nowe serce w Czarnuchu zagrało.
esilon pisze: i komu wystawisz dobrą opinię
Nawet nie zauważyłam, żeby się przyczepił.esilon pisze:liwit, rozumiem, że tez masz piekny dzień bo się vibek odczepił od Twojego auta
liwit pisze: pieniądze na GT-ka - to już ja umiałabym ciekawie rozdysponować
liwit pisze: Nawet nie zauważyłam, żeby się przyczepił.
vibowit pisze: Nowe serce w Czarnuchu zagrało.
Jak to jest że ja biedny student, który obecnie nawet nie jest studentem musi siedzieć do 20.12, a taki wykładOwca ma już wolneWiS pisze: Apropo pięknych dni, wspominałem, że mój dydakyczno-uczelniany rok 2008 bezpowrotnie zakończył się dziś, o 11.10?
Samochód nie, GTek jest niezbędny bo bez niego usycham z tęsknoty i robię się nieznośny. Prawda liwit?esilon pisze:wynika, za samochód nie jest vibowitowi potrzebny
Oj. nie wydaje mi się. Teraz stał mi się jeszcze droższy.vicu pisze:No! Akurat na czas zrobiony GT-ek![]()
![]()
Nieznośnyvibowit pisze:Samochód nie, GTek jest niezbędny bo bez niego usycham z tęsknoty i robię się nieznośny. Prawda liwit?esilon pisze:wynika, za samochód nie jest vibowitowi potrzebny![]()
Mi również, więc wiesz vicu, pośmigasz klekotem ... możevibowit pisze: Teraz stał mi się jeszcze droższy.
Nie musi go wcześniej dotrzeć?vicu pisze: Zamawiaj śnieg![]()
To raczej mało prawdopodobne.So What! pisze:vibowit, to świetna wiadomość, że odbierasz GT!
Mam nadzieję, że odbierasz go we czwartek![]()