Subaru w mediach
Re: Subaru w mediach
Fajnie napisali w ostatnim VOYAGE ....
Japonczycy poddali restylingowi terenowego Subaru Forestera......

Japonczycy poddali restylingowi terenowego Subaru Forestera......
Dolce far niente 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
radekk pisze:Weź przestań, od dzisiaj nie jem, lodówkę boje się otworzyć
Albo w tej chwili jesteś... wra... w podobnym stanie co taki jeden Forester, albo jesteś kłamliwym, zakłamanym łgarzem.
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Tak? Ja widziałam pierwszy raz 
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
radekk pisze:Doxa Oni tylko tak mówią, bo zazdroszczą Ci że to Ty odkryłaś tą reklamę
Stare, stare...
dokładnie, ja sobie co jakiś czas oglądam nasze superprodukcjeDoxa pisze: Czasem fajnie tak sobie coś archiwalnego obejrzeć
Ech to były czasy, łezka się w oku kręci, a teraz taki spokój - żadnych przewrotów, rewolucji, zamachów stanu....radekk pisze: ja sobie co jakiś czas oglądam nasze superprodukcje
Dokładnie. Czasami się zastanawiam, czy to forum oby nie umieraPaweł_BB pisze: Ech to były czasy, łezka się w oku kręci, a teraz taki spokój - żadnych przewrotów, rewolucji, zamachów stanu...
Po prostu nastały czasy stagnacji, nuuuuda paaanie, dlatego w następnych wyborach głosuję na Leppera i Giertycha 
Ty lepiej zagłosuj na mniePaweł_BB pisze: dlatego w następnych wyborach głosuję na Leppera i Giertycha