Godlik pisze: złoił mnie taki jakiś czas temu... Mocno...
ale jakie przyspieszenie ma gietek , z 8 sekund chyba , a w tym nażelowanym dżagu to ze 400koni
Godlik pisze: złoił mnie taki jakiś czas temu... Mocno...
Łamiesz mi serce...Arno pisze:Cayenne S to jakis wytaniony, pwolny Badziew.
Nie ma mowy, zeby jezdzil autem dla zon deweloperow.
esilon pisze:
ale jakie przyspieszenie ma gietek , z 8 sekund chyba , a w tym nażelowanym dżagu to ze 400koni
i z tego co się kiedyś dowiadywałem, dają w Polsce, jako jedna z nielicznych marek, 3 lata gwarancji bez limitu kilometrów...WiS pisze:Jaguary są kul...
No wiesz... Jak można nie wiedzieć, jakie przyspieszenie ma GTek...esilon pisze: ale jakie przyspieszenie ma gietek , z 8 sekund chyba , a w tym nażelowanym dżagu to ze 400koni
XKRArno pisze: No moze XJ R
WiS pisze: Jaguary są kul...
Arno pisze: E TYPE. MKII to tak.
Ale dzis?
Hehe, no ja nowych Jagów jakoś z zasady nie biorę pod uwagę... Tylko antyk. Bo szlachetniejszy, rzecz jasna.Konto usunięte pisze: XJR był fajny, ale stary. Nowy jest be.
Bilex pisze: A wygląda?![]()
W komisie w Zambrowie stoi jeden taki ze 3 lata. Dziś go widziełem jeszcze.Z wyglądu z ulicy wygląda nieźle.Watpię aby kosztował więcej ...Konto usunięte pisze:Bilex, za kratę piwa to bym wziął
Nie ten model...Konto usunięte pisze: Pięć dyszek i Twój
....?Bilex pisze: Jeszcze z rok i będzie jak nowy...
ta gwarancja to normalnie mnie zachecila.gootek pisze:i z tego co się kiedyś dowiadywałem, dają w Polsce, jako jedna z nielicznych marek, 3 lata gwarancji bez limitu kilometrów...WiS pisze:Jaguary są kul...
to tak, żeby nie zapomnieć o aspektach praktycznych