Dido__ to już nie czyta forum? A może to był Twój ostatni post i leżysz teraz skatowany ścierkąKonto usunięte pisze: devlin, to jest świetna wymówka, żeby uciec od porządków domowych... Stoisz sobie w takiej kolejeczce, muzyczka gra... a potem wracasz i mówisz jaki jesteś zmęczony, te kolejki, ta nerwowa atmosfera...![]()
Chodź na obiad albo wynieś śmieci
Re: Chodź na obiad albo wynieś śmieci
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Dooobre!mały 5150 pisze: leżysz teraz skatowany ścierką
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Oooo! Cześć mały 5150, jakie to szczęście, że nie mogłam znaleźć tego wątku w sobotę 
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 254 razy
- Polubione posty: 533 razy
liwit, my też byliśmy w związku z powyższym szczęśliwi.
Spokojna jednak bądź, grzeczny był 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
suterena brzmi bardziej hajędowo ;)Chloru pisze:vicu, w piwnicy
michal pisze: suterena brzmi bardziej hajędowo ;)
I w dodatku kojarzy się z sutenerem - czyli PIMP
24" spinnery i czarne G... tfu.. Escalade
tak właśnie - mieszkaniec sutereny to suterener ;)misioo pisze:michal pisze: suterena brzmi bardziej hajędowo ;)
I w dodatku kojarzy się z sutenerem - czyli PIMP
mają od kilku lat plastikową, do ubrania której nigdy nie ma chętnych - a więc defaultowo jest: mążFUX pisze:Choinkę Forumowicze zanabyli?
E tam plastikową. Żywa musi być. Wyprawa po choinki zawsze mi się z filmem "Miś" kojarzy.
Co jest bardziej ekologiczne. Choinka plastikowa, która się będzie tysiące lat rozkładać, czy żywa, wycinana z biednego lasu?
Już mi się wszystko z ekologią kojarzy. Boję się otworzyć lodówkę. Wczoraj wystawiałem przedmiot na allegro i tam do odznaczenia jest punkt "aukcja ekologiczna".
Czy łożysko samochodowe jest ekologiczne?
Co jest bardziej ekologiczne. Choinka plastikowa, która się będzie tysiące lat rozkładać, czy żywa, wycinana z biednego lasu?
Już mi się wszystko z ekologią kojarzy. Boję się otworzyć lodówkę. Wczoraj wystawiałem przedmiot na allegro i tam do odznaczenia jest punkt "aukcja ekologiczna".
Czy łożysko samochodowe jest ekologiczne?
czarne jest piękne...
jeśli jest biodegradowalne to tak - ale to chyba nie te łożyskavibowit pisze: Czy łożysko samochodowe jest ekologiczne?
Choinkę kupuje się w doniczce i później sadzi w gruncienaLeśnik pisze: mają od kilku lat plastikową,
Dolce far niente 
Oj to dobrze, że nie znalazłaś, bo pewnie do wieczora w niedzielę byś nie skończyłaliwit pisze: Oooo! Cześć mały 5150, jakie to szczęście, że nie mogłam znaleźć tego wątku w sobotę![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
FUX pisze: Choinkę kupuje się w doniczce
Która ma podciete korzenie, żeby się tam zmieściła
FUX pisze: i później sadzi w gruncie
i dlatego przyjmuje się co druga...
Ja kupuję normalne drzewko i potem spalam w kominku. Wiem, że niby tylko liściaste, ale jeden chojak na rok nie szkodzi
Ja mam 80% przyjmowalność...Konto usunięte pisze: i dlatego przyjmuje się co druga...
Dolce far niente 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dokładnie. Wszystko zależy gdzie kupujesz. Jak pod supermarketem, to faktycznie mają korzenie w stanie agonalnym. My kupujemy od zaprzyjaźnionego szkółkarza i przyjmuje się podobnie jak FUX-owi. Ważne, żeby szybko wysadzić i żeby nie stała za długo w domu.FUX pisze:Ja mam 80% przyjmowalność...Konto usunięte pisze: i dlatego przyjmuje się co druga...
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A u mnie w domu w tym roku choinka będzie z naszego ogrodu.
Jak się wprowadzaliśmy to ojciec sadząc wszystko jak popadnie nie wiedział chyba, że rośliny to mają skłonność do wzrostu (
) i teraz gdzieniegdzie trzeba przerzedzić gąszcz.

Arti, a pozwolenie na wycięcie z Urzędu Miasta załatwione? 
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Drzewko za 3 tysiaki...Doxa pisze:Arti, a pozwolenie na wycięcie z Urzędu Miasta załatwione?
Powieś jablka, to może urzędnika przekonasz, że to drzewko owocowe...
Dolce far niente 
A ja to mam taką 50 centymetrową, już ubraną. Jak idą święta to wyjmuję i stawiam. Po świętach chowam, zazwyczaj tak koło czerwca 
Zimówki także tak poźno zdejmujeszmały 5150 pisze: Po świętach chowam, zazwyczaj tak koło czerwca
Dolce far niente