rrosiak, zawsze możesz pójść wcześniej spać

Konto usunięte pisze: rrosiak, zawsze możesz pójść wcześniej spać albo nie iść spać w ogóle i problem porannego niewyspania zniknie
Wie i przyjedzie WRXem znanej i uznanej marki SubarbieWiS pisze: 10. stefan (na róziowo, poprawiłem, bo nie mogę patrzeć na tę szaroczerń u stefana... - ale czy stefan o tym wie, że tu figuruje...?)
Gdy się zapisywałeś, to nie brałeś tego pod uwagę...? Proponuję przyjazd w piątek, odespanie tygodnia w sobotę, piaskownica się zapewne świtem nie zacznierrosiak pisze: od czasu do czasu muszę odespać i z reguły jest to niedziela.
barbie pisze: Wie i przyjedzie WRXem znanej i uznanej marki Subarbie
WiS pisze:rrosiak pisze: od czasu do czasu muszę odespać i z reguły jest to niedziela.
Gdy się zapisywałeś, to nie brałeś tego pod uwagę...?
WiS pisze: Gdy się zapisywałeś, to nie brałeś tego pod uwagę...?
podpisuje sie obiema rencyma, mialem wlasnie sugerowac, ze tor mozna w niedziele, bo w sobote piasek bardziej chyba..Konto usunięte pisze:O, dla mnie spoko, koledzy będą zadowoleni że będziemy razem i piaskownicę zaliczę![]()
Kruszyn pisze: Tak mniej więcej drogie Panie ma wyglądać :![]()
A ja tak umiem zadkiem przytrzeć o murekliwit pisze:Kruszyn pisze: Tak mniej więcej drogie Panie ma wyglądać :![]()
Phi, z garażu to i ja tak wyjeżdżam![]()
Najpierw szkolenie potem Ci pożyczęliwit pisze:Kruszyn pisze: Tak mniej więcej drogie Panie ma wyglądać :![]()
Mały 5150 pożyczysz wrx'a z podpórkami?
Patrzyłeś na filmik? tam jest z podpórkami !!!mały 5150 pisze:Najpierw szkolenie potem Ci pożyczęliwit pisze:Kruszyn pisze: Tak mniej więcej drogie Panie ma wyglądać :![]()
Mały 5150 pożyczysz wrx'a z podpórkami?A właściwie to przecież Vibek niedługo odbiera po naprawie potrenuj na GT'ku
Podpórkę zdemontowałem, bo wali i mnie wku...a, ale piękna jest, taki walor sam w sobieliwit pisze:Patrzyłeś na filmik? tam jest z podpórkami !!!
Se chrom wanadium weź i dokręć...mały 5150 pisze: bo wali
o fcuk.. ja chce takie miejsce do smiagania..Kruszyn pisze:
Se na lotnisko do Szprotawy jedź...gregski pisze:o fcuk.. ja chce takie miejsce do smiagania..Kruszyn pisze:
WiS pisze: Nooocooo, obróciło mnie... nieco...
WiS pisze: Tak się zastanawiam, ile razy - np. przez ostatnie dwa czy trzy lata, spędzone głównie w FWD i trochę w RWD - zabrakło mi AWD.