Czy Grzesiek_67 ma wrócić
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Czy Grzesiek_67 ma wrócić
Każdy sposób żeby nabić posta i zwrócić na siebię uwagę jest dobry.
A gdzie tu zrozumienie sprawy, gdzie takt. 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A najbardziej brakuje opcji: spammerzy out.So What! pisze:Brakuje opcji "Wątek trzeba zamknąć"

Arti nie wiem jakie to wielce nabijanie postów, ale niech Ci będzie
Rozumiem że Grzesiek mógł kogoś urazić, ale ludzie nie podchodźmy do wszystkiego tak poważnie, to że ktoś coś powie nie miłego nie znaczy że świat się kończy. Czy każdy jest taki święty że nigdy nie powiedział czegoś niemiłego. Uśmiechnijmy się, przymrużmy na to oko i już, Grzesiu przeprosił i jak dla mnie to się liczy, potrafił się zachować. A że coś tam napisał, nawet jeśli to by było skierowane typowo do mnie to już bym o tym nie pamiętał
Ja z Nim też nie miałem łatwych początków, ale z tego powodu nie mam do Niego żalu, nawet już nie wiem o co poszło.

Rozumiem że Grzesiek mógł kogoś urazić, ale ludzie nie podchodźmy do wszystkiego tak poważnie, to że ktoś coś powie nie miłego nie znaczy że świat się kończy. Czy każdy jest taki święty że nigdy nie powiedział czegoś niemiłego. Uśmiechnijmy się, przymrużmy na to oko i już, Grzesiu przeprosił i jak dla mnie to się liczy, potrafił się zachować. A że coś tam napisał, nawet jeśli to by było skierowane typowo do mnie to już bym o tym nie pamiętał

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
To tłumaczy zwłaszcza treść ankietyradekk pisze:Arti nie wiem jakie to wielce nabijanie postów, ale niech Ci będzie![]()
Rozumiem że Grzesiek mógł kogoś urazić, ale ludzie nie podchodźmy do wszystkiego tak poważnie, to że ktoś coś powie nie miłego nie znaczy że świat się kończy. Czy każdy jest taki święty że nigdy nie powiedział czegoś niemiłego. Uśmiechnijmy się, przymrużmy na to oko i już, Grzesiu przeprosił i jak dla mnie to się liczy, potrafił się zachować. A że coś tam napisał, nawet jeśli to by było skierowane typowo do mnie to już bym o tym nie pamiętałJa z Nim też nie miałem łatwych początków, ale z tego powodu nie mam do Niego żalu, nawet już nie wiem o co poszło.

Znacie slowo wybaczac?
Trzeba widziec czlowieka w czlowieku.
Jasne, ze ma wrocic.
Jasne, ze ma wrocic.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy

Ale ja juz się nie wypowiadam, bo po tym co tam przeczytałem (i w innych wątkach, ale tam częściowo zostało to już wyedytowane) brak mi słów....
Dla mnie "winowajca" przepraszając i bijąc się w pierś zamknął sprawę, a komu to nie wystarcza, to jego sprawa. Nie widzę powodów, żeby Grzesiek stąd znikał. Chyba, że sam tak bardzo chce.
Tfuuuu, a jednak coś napisałem....

Arno, nie wiem jakim cudem, ale muszę się tu zgodzić całkowicie z Tobą, chociaż jesteś mniej apoprawnym politycznie (acz również)

Aaaa. To widzę, że, jak by to ująć, nie tylko wobec mnie był niemiły...
Dolce far niente 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
a ja chyba nie widze powodu, zeby ciagnac te sprawe przez x watkow. Grzesiek jest tu mile widziany*, podobnie jak kazdy inny i plz nie robmy juz jarmarku, bo sam zainteresowany chcialby chyba sobie odpoczac od tej "afery" (o ktorej ciagle przypominacie)
*nad piatkami czy tam piecdziesiatkami tylko trzeba popracowac
*nad piatkami czy tam piecdziesiatkami tylko trzeba popracowac

Czekam na moment, kiedy przyjdzie mi zgodzic sie z zdaniem ( Z ZDANIEM - TO JAK WE WIEDNIU AU REBOURS) Jarosława - wtedy uznam, że jestem naprawdę dobrym człowiekiem.jarmaj pisze:
Arno, nie wiem jakim cudem, ale muszę się tu zgodzić całkowicie z Tobą, chociaż jesteś mniej apoprawnym politycznie (acz również)
apoprawność ma swoje zalety. i masz rację, przyganiał kocioł garnkowi. uprzejmie uprasza się o uwzględnienie podania o wybaczenie niepotrzebnej uwagi o g. by
- o dowcipne a ja glupi zle przeczytalem. mea culpa.
glupta nie jedno ma imie i dopada wszystkich.
P.S. Re We Wiedniu. Kiedy mozna mowic we a kiedy trzeba w? We mozna mowic kiedy sa dwie spolgloski po w np we francji, we fromborku, we florencji, w Fumiciono. w Falentach. We Wroclawiu, we Wronkach, w Warszawie
Co prawda uważny obserwator zauważy nowe trendy: na rządzie - a nie - w rządzie :) na klubie a nie w klubie.
Dotyczy to takze dzielnic np. Na Wilanowie. Nikt by za mojego mlodu nie powiedzial NA WILANOWIE. Za to przed rewolucja byloby Panie Na Wilanowie. Tempus fugit.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
No bez ... no...tych.... ten tego.... a zresztą, co mi tam, NO BEZ JAJ!Arno pisze:uprzejmie uprasza się o uwzględnienie podania o wybaczenie niepotrzebnej uwagi o g. by
Jaka tam culpa, zwykła okazja żebym mógł się przyczepić.
Chyba nie sądzisz, że wziąłem tamto inaczej, niż luźny zaczątek do przytyków????

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Święte słowaArno pisze:Znacie slowo wybaczac?
Jasne, ze ma wrocic.
nie wycofuj sie rakiem, kuligo. Zostales obrazony. Kodeks Bohdziewicza. Ubita ziemia. Dwa pistolety WiS dostarcza.jarmaj pisze:No bez ... no...tych.... ten tego.... a zresztą, co mi tam, NO BEZ JAJ!Arno pisze:uprzejmie uprasza się o uwzględnienie podania o wybaczenie niepotrzebnej uwagi o g. by
Jaka tam culpa, zwykła okazja żebym mógł się przyczepić.
Chyba nie sądzisz, że wziąłem tamto inaczej, niż luźny zaczątek do przytyków????
Kiedys to bylo niebezpiecznie na swiecie, cholera. I wez badz wtedy czlowieku niezbyt agresywnym mieczakiem. Ale cos ci sie wypsnelo...
I juz szable skry sypia...Reka odrabana, ucho uciete, glowa rozpolowiona. Zyc nie umierac
Ale o co chodzi
?
Każdemu może się zdarzyć chwila słabości

Każdemu może się zdarzyć chwila słabości

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn, co za roznica o co chodzi, grunt ze sie cos dzieje
Arno, Tys prawda. Rozruszał towarzystwo 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
jak wam nie pasuje, to zróbcie ankietę czy ja mam odejść, bo jak sam założę to usłyszę że nabijam sobie posty. Jeśli wyjdzie że więcej osób tego chce, to nie ma problemu, nie muszę tu byćArti pisze: A najbardziej brakuje opcji: spammerzy out.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
radekk, jesteś jedyny na liście moich przyjaciół w profilu, nie możesz odejść 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jasne ... a ja jestem jedyny, którego pozdrawiaszKonto usunięte pisze:radekk, jesteś jedyny na liście moich przyjaciół w profilu, nie możesz odejść

redekk, czilllll maaaaaannnnnradekk pisze:jak wam nie pasuje, to zróbcie ankietę czy ja mam odejść, bo jak sam założę to usłyszę że nabijam sobie posty. Jeśli wyjdzie że więcej osób tego chce, to nie ma problemu, nie muszę tu byćArti pisze: A najbardziej brakuje opcji: spammerzy out.

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
ło, ale ktoś ma podobnego nicka do mnieBilex pisze: redekk

ja jestem spokojny, ale już któryś raz z rzędu parę osób jak cokolwiek napiszę to się czepia i że spamuję, naprawdę odechciewa mi się tu być i jeśli naprawdę znajdzie się choć 6 osób, które wolałyby żebym tu nie był to nie ma sprawy, dla mnie to nie problem, a jak Im to sprawi przyjemność to się cieszę. Ja jestem ugodowy, mogę iść komuś na rękę, bo naprawdę bycie na forum nie jest dla mnie jakimś życiowym priorytetem.Bilex pisze: czilllll maaaaaannnnn