tak świątecznie:)
tak świątecznie:)
MIMO ZE JESTEM OD NIEDAWNA NA FORUM TO ALE ZYCZE WSZYSTKIM FORUMOWICZOM ORAZ OSOBOM POSIADAJACYM WSZELKIE SUBARU:) WESOŁYCH ŚWIĄ I WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU:)!!!! PODZIEKOWANIA DLA FORUMOWICZA GALA ZA POMOC W DIAGNOZIE PROBLEMU W MOIM LEGACY I WOGOLE DZIEKI RESZCIE ZA CHEĆ POMOCY:)) MAM NADZIEJE ZE I JA SIE KIEDYS ODWDZIECZE JAKAS DOBRA RADA:) POZDRO 

s...szybki
u...urzekający
b...bezawaryjny
a...all wheels drive
r...robi wrazenie
u...ukochany:D
u...urzekający
b...bezawaryjny
a...all wheels drive
r...robi wrazenie
u...ukochany:D
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
- Auto: 3TURBO
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: tak świątecznie:)
Te Ty masz nicka capsem pisanego :-PLORD VADER pisze: jeszcze jedna dobra rada na wieczor - WYLACZ CAPS LOCK![]()
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Hehe, ma ale już się nauczył i teraz się tą cenną wiedzą dzieliChloru pisze:Te Ty masz nicka capsem pisanego :-PLORD VADER pisze: jeszcze jedna dobra rada na wieczor - WYLACZ CAPS LOCK![]()

benator, dzięki za te wywrzeszczane drukowanymi literami życzenia :)
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
- Auto: 3TURBO
ale masz jakies wparcie, coChloru pisze:Te Ty masz nicka capsem pisanego :-PLORD VADER pisze: jeszcze jedna dobra rada na wieczor - WYLACZ CAPS LOCK![]()

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No co ja na to mogę, że ja technikę kocham inaczej
Za to nie kocham inaczej przy użyciu technik...

Za to nie kocham inaczej przy użyciu technik...

są tacy co czytują prawie tylko albo tylko forum techniczne i kupię sprzedam, zamieszczenie tu życzeń to jedyny sposób dotarcia do takich 

WiS pisze: Kocham to forum techniczne![]()
Jak mawiał pewien kruk (nie mylić z tym gdańskim):
Nevermore!

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99

Ja tez się dołączam do życzeń, poza tymi oklepanymi jak co roku dorzucę to: Aby wasze autka nigdy nie odmawiały posłuszeństwa, bez względu na kolor skóry pochodzenie i wiek ;)

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh