Czy 55 nie bedzie za wysoka?? Rozmawialem z kolega z warsztatu wymiany opon i powiedzial,ze jesli katalogowo moze byc zalozona 205/60/15 to jej zamiennikiem moze byc 205/55/16
pozdrawiam

jesli to to samo co w obku to MY2005 ma takie mozliwosci:Konto usunięte pisze:Nie dam się za to pokroić, ale wydaje mi się, że na nowszych legacach (mój był 2004), na których zakładane były felgi 16, wsadzano opony właśnie 205/55/16. I też głowy nie dam - trzeba by poszukać na kropce, ale chyba zmieniałem je na zimę właśnie na 205/60/15 albo 205/65/15
Mojemu kumplowi ukradli felgi a miał dość dobre i drogie śruby zabezpieczające.dareq pisze: teraz mam pytanie odnosnie srub normalnych i zabezpieczajacych...co poleciacie,macie cos sprawdzonego ??
no to ciekawi mnie to w jaki sposob mu ukradli...moze mieli wystarczajaco duzo czasu i "wytrych"hogi pisze: Mojemu kumplowi ukradli felgi a miał dość dobre i drogie śruby zabezpieczające.
Tak. W MY'04 mam właśnie takie.Konto usunięte pisze: dareq, to chyba fabryczne fele z nowszych legasiaków, tak?
W polskim ASOKonto usunięte pisze: dareq, za komplet? Jak wygiąłem sobie dokładnie taką samą felgę (jak się okazuje) i ubezpieczenie mi ją kupowało, to w ASO płaciłem coś koło 1000 za sztukę![]()
A jaki to wzor ??Godlik pisze: Ciekawe czy można kupić oryginalny wzór 16" do GTka podobnej cenie...
MY99 takidareq pisze:A jaki to wzor ??