subaru z napedem na tyl
Re: subaru z napedem na tyl
Tak. W każdym STi z DCCD.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
chodzi mi o starsze modele. np. svx lub legacy po 93r.. widzialem filmik na you tube jak svx pali kapcie tylko tylem....
Nie ma problemu, specjalny gadżet zamiast centralnego dyfra i już. Ale po co?
bo svx fajnie wygloda jadąc bokiem. I ogolnie chcialem sprobowac czegos nowego z subaru... mialem supre i troche jezdzilem bokiem to teraz czas na subaru... gdzie mozna cos takiego znalezc i jak to sie nazywa?! mozesz mi cos wiecej podpowiedziec?!Azrael pisze:Nie ma problemu, specjalny gadżet zamiast centralnego dyfra i już. Ale po co?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
stig 1, IMHO dajesz więcej mocy na tył (albo za pomocą DCCD albo jakoś zmieniasz nastawy fabryczne tak, że masz np. 80% na tył) i śmigasz 

adam.str, jak to wsadzisz to mozna tylko musisz zatkac jakos skrzynie i skrecic przednie piasty
jakis namiar na to ppg?Azrael pisze:centre diff spool, np. z oferty ppg
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
A czy jest jakiś powód, aby przerabiać Subaru, którego najgłówniejszą cechą i zaletą jest ten napęd na 4 koła, na RWD (czyli go tej cechy pozbawiać)?
To tak jakby kupować wytrawne wino i dosypywać do niego cukru, bo wolimy półsłodkie.
Jak się woli półsłodkie, to się takie kupuje, jak się chce RWD to jest sporo ciekawych aut na rynku i jest w czym wybierać.
Nie pojmuję sensu....
To tak jakby kupować wytrawne wino i dosypywać do niego cukru, bo wolimy półsłodkie.
Jak się woli półsłodkie, to się takie kupuje, jak się chce RWD to jest sporo ciekawych aut na rynku i jest w czym wybierać.
Nie pojmuję sensu....

- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
Bo Ty jarmaj jakiś dziwny jesteś.
Napęd na tył - zły
ABS - zły
ESP - złe
LPG - złe
Diesel - zły

Napęd na tył - zły
ABS - zły
ESP - złe
LPG - złe
Diesel - zły

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
nie, nie, nie!
Ja nie mówię, że napęd na tył jest zły!!!
Jest sporo aut RWD które bym chciał mieć, mimo że RWD kompletnie nie potrafię jeździć.
Ja po prostu nie widzę sensu takich przeróbek.
Ja nie mówię, że napęd na tył jest zły!!!
Jest sporo aut RWD które bym chciał mieć, mimo że RWD kompletnie nie potrafię jeździć.
Ja po prostu nie widzę sensu takich przeróbek.
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
A to inna sprawa :) Osobiście wolałbym jakiegoś prosiaka czy hondę S2k zamiast kastrować subarujarmaj pisze: Ja po prostu nie widzę sensu takich przeróbek.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Dokładnie. To kastracja.pablonas pisze: A to inna sprawa :) Osobiście wolałbym jakiegoś prosiaka czy hondę S2k zamiast kastrować subaru
A H S2000 od dawna mi po głowie chodzi....
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Jak idzie o parametry, to pewnie tak, ale z drugiej strony, prowadzenie takiej S2k to musi być wyzwanie. Subarak jest przy niej zapewne bajecznie prosty w prowadzeniu.
I pewnie przy wymaganiach, jakie S2k stawia kierowcy, to ja byłbym damska torebka...
I dlatego chciałbym kiedys spróbowac się nauczć.
I pewnie przy wymaganiach, jakie S2k stawia kierowcy, to ja byłbym damska torebka...

I dlatego chciałbym kiedys spróbowac się nauczć.
panowie lubie jezdzic bokiem a svx ma zamalo mocy na taka jazde wiec chce mu w tym troche pomuc. i tak bede wstawial manuala z sti wiec przy okazji chcialem cos takiego zrobic.... mialem kiedys supre turbo rwd pieknie to jezdzilo ale i pieknie sie pier...... strasznie awaryjne sa supry... da mi ktos namiar na to ppg.
Supry awaryjne? MkIII czy MkIV?
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.