Powitanie
Re: Powitanie
Witam najmłodszych i trochę starszych. Wszystkich nowych witam 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
witam
czesc jetemfanem subaru od ponad dziesieciu lat ale tygodnia jestem jego szcześliwym posiadaczem
impreza turbo 99 jestem zadowolony własnie siedze na necie i szukam do niego tarcz i klocków na tył
pozdrawiam wszystkich fanów imprezy
impreza turbo 99 jestem zadowolony własnie siedze na necie i szukam do niego tarcz i klocków na tył
pozdrawiam wszystkich fanów imprezy
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Witam i pozdrawiam wszystkich Subarowiczów .Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych szczęśliwy posiadacz Subaru Legacy 2008
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Gump, seba705, witajcie 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Piękne miejsce :]Gump pisze:Ustrzyk Górnych
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
-
Wanakamura
- 0 gwiazdek
- Auto: będzie :) Subaru Forester S-Turbo 1999
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych,
Tak jakoś wypadło że swój pierwszy post piszę w karnawał
już po sylwestrze, tak więc wszystkim składam gorące życzenia szybkiego Roku 2009, taniej benzyny i spolegliwych drogowców.
Ja zawitałem w to szacowne miejsce jako przyszły (oby) posiadacz Subaru
Pozdrawiam gorąco
W.
Tak jakoś wypadło że swój pierwszy post piszę w karnawał

Ja zawitałem w to szacowne miejsce jako przyszły (oby) posiadacz Subaru
Pozdrawiam gorąco
W.
Wanakamura, witam

Nie obraziłeś aby nowego użytkownika forum?Bergen pisze: Konnichi-wa Wanakamura-san !

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Genki des-ka, Bergen-san?Bergen pisze:Konnichi-wa Wanakamura-san !

http://wwojnar.com/
Witam serdecznie.
Subaru nie posiadam, jezdze duzo bardziej dresiarskim samochodem ;), natomiast do forum zachecil mnie szanowny ky przy okazji dyskusji nt fotoradarow - mam nadzieje, ze nie bedzie zalowal ;)
Veni, vidi, registered :)
pozdr, rdx
Subaru nie posiadam, jezdze duzo bardziej dresiarskim samochodem ;), natomiast do forum zachecil mnie szanowny ky przy okazji dyskusji nt fotoradarow - mam nadzieje, ze nie bedzie zalowal ;)
Veni, vidi, registered :)
pozdr, rdx
A co mam nie kojarzyc ;). Zreszta, wystarczy spojrzec na tubkę, zeby skojarzyc... moje Spectrum ciagle w szafie.Bergen pisze: radxcell, kojarzysz?
pozdr, rdx
-
Wanakamura
- 0 gwiazdek
- Auto: będzie :) Subaru Forester S-Turbo 1999
niee :)Bergen pisze:Doxa pisze: Nie obraziłeś aby nowego użytkownika forum?![]()
No i się wydało!
Xywa jak to ksywa różnie z nią bywa

Podrawiam serdecznie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek