za zgoda nowego Moda wrzucam prywatną korespondencję w dowolnie wybranym przeze mnie fragmencie,
Cześć , fajnie że się odezwałeś, bo nie wiedziałem, że jeszcze tu bywasz
Dzięki wielkie za gratulacje, w sumie to nominacja zaskoczyła mnie tak samo jak pewnie wszystkich innych, bo wcale się o nią nie starałem, kiedyś sobie zrobiłem jaja, że chce być modem, dawać paski i takie tam w zupełności dla żartów jak to ja , a tu nagle dzwonią do mnie, że jest propozycja żebym został modem W sumie to nawet ani się nie zgodziłem, ani nie odmówiłem, bo mnie to rozbawiło, a Oni mnie zrobili, ale w sumie może uda mi się coś pomóc, a jak nie będę pomocny, to zawsze mogą mnie zdegradować.
Co do kreski opuściłem już po aferze z Grześkiem, gdy założyłem ankietę czy ma wrócić i zaczęły się te rozmowy, że musiałem sobie posta nabić, że muszę się pokazać, że może lepiej gdybym milczał i nic nie pisał, itp. Od dłuższego czasu denerwowała mnie tamtejsza atmosfera. Ja jakoś nie widzę tej wolności o której tak się mówi, przynajmniej jak dla mnie, co do mojego drugiego posta pojawiały się jakieś komentarze, że po co pisze, że coś Widziałem że jestem nielubiany przez kilka osób, nie będę tu pisał przez kogo, ale mam wrażenie że woleli by gdyby mnie nie było. Jak dla mnie to forum, z tego na którym miała być wolność słowa, na którym można było sobie żartować i śmiać się z różnych rzeczy, stało się forum dla jakiś tetryków, na którym lepiej mówić jak najmniej, a już broń boże założyć jakiś zabawny wątek, który należałoby traktować z przymrużeniem oka, a nie na poważnie tak jak niektórzy to traktują.
Forum zawsze traktowałem jako odskocznia od codziennych problemów, miejsce w którym mogę się nie tylko dowiedzieć czegoś ciekawego, ale też pośmiać, powygłupiać ze znajomymi, a od pewnego czasu tego nie widziałem. Prawdę powiedziawszy powiem Ci że na kropce od pewnego czasu jest większy luz, bo prócz tego że nie można używać nazw firm, choć i to się zmieniło, bo powstał dział w którym można mówić o takich sprawach, to ogólnie można mówić o wszystkim.