Witam,
Kontaktowałem się w sprawie remapu z Maptekiem spod Poznania - odesłali mnie MTS Rally z Warszawy - ich przedstawiciela (abym nie musiał jeździć do nich).
Słyszałem, że jeśli remap ECU - tylko maptek. Niby są ich dealerem, ale czy ktoś może robił w tej firmie coś i może polecić/odradzić wykonanie tam remapu ? Nie wiem czy zrobią to tak samo "dobrze" jak w Poznaniu, czy jednak udać się w trasę ?
Dzięki za info,
Fay
Maptek i MTS Rally
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Re: Maptek i MTS Rally
Niewątpliwie Maptek jest dobry, dużo aut jeździ z ich modyfikacjami.faykee pisze:Słyszałem, że jeśli remap ECU - tylko maptek. Niby są ich dealerem, ale czy ktoś może robił w tej firmie coś i może polecić/odradzić wykonanie tam remapu ?
Ja natomiast polecałbym remap w Katowickim odziale 4turbo (w W-wie się tym nie zajmują).
A odległością bym się tu nie sugerował. Przy cenie samego remapu ten bak, czy dwa, paliwa to i tak pikuś.
Jeśli chodzi o Warszawę to proponowałbym też wziąć pod rozwagę Jako, który wszak stroi nie tylko LPG ale też bardziej banalne systemy zasilania 

-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
Moje autko jest spod ręki Jako - i jestem zadowolonyBergen pisze:Jeśli chodzi o Warszawę to proponowałbym też wziąć pod rozwagę Jako, który wszak stroi nie tylko LPG ale też bardziej banalne systemy zasilania

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
znam Manka z MTS, jechalem kilkoma autami które stroil po duzych modyfikacjach
, zna sie na tym co robi, dlatego pewnie Jacek z Mapteku Ci go polecil
moj samochod bedzie Maniek stroil, bo raz, ze blisko, dwa, ze dobrze

Jeżeli twoim samochodem jest gt98, to zapomnij o klasycznym strojeniu.Taffarel pisze:znam Manka z MTS, jechalem kilkoma autami które stroil po duzych modyfikacjach, zna sie na tym co robi, dlatego pewnie Jacek z Mapteku Ci go polecil
moj samochod bedzie Maniek stroil, bo raz, ze blisko, dwa, ze dobrze
http://subarulpg.pl
tel. +48 692 325 541
tel. +48 692 325 541
A co z osprzętem silnika, różnice nie są małe.Taffarel pisze:ale wiazka bedzie mlodsza
http://subarulpg.pl
tel. +48 692 325 541
tel. +48 692 325 541
Jak bardzo młoda ? WRX ?Taffarel pisze:ale wiazka bedzie mlodsza
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
pewnie tak, czas pokaze...dzieki Jako,wiem, glowice, kolektor.itd, moze sie od speca cos trafi 

To pochwal się jak auto zakupiszTaffarel pisze:pewnie tak, czas pokaze...dzieki Jako,wiem, glowice, kolektor.itd, moze sie od speca cos trafi