Forum Trzeba Zamknąć
Re: Forum Trzeba Zamknąć
Ale ja też go lubię, naprawdę :)
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
deblin, naprawdę oczekujesz odpowiedzi ode mnie na ten granacik zaczepny ?devlin pisze:Esilon, odrobinę konsekwencji! Porozpaczaj nad brakiem Efemerycznego!esilon pisze: tym lepiej, że poszedł precz
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
To już rok naszego forumowania w tej kameralnej(i przez to fajnej!) atmosferze - super.
Najmilej wspominam Wielkie Chlejady z okazji Rajdu Karkonoskiego - co to była za impreza...
Mam nadzieję, że kolejny rok przyniesie jeszcze więcej takich miłych chwil w naszym gronie.
A składanka zdjęć - rewela!
Bierem trzy sztuki na zień dobry!
Z tego miejsca chciałem gorąco podziękować osobom, które poświęcają czas i całą masę wysiłku na to żeby to miejscy wyglądało tak jak wygląda.
Sto lat! Forum trzeba zamknąć ! ! ! !

A składanka zdjęć - rewela!

Z tego miejsca chciałem gorąco podziękować osobom, które poświęcają czas i całą masę wysiłku na to żeby to miejscy wyglądało tak jak wygląda.
Sto lat! Forum trzeba zamknąć ! ! ! !

Cóż za zbieg okoliczności, że "v" jest tuż obok "b" na klawiaturze... Można się pomylić jak ktoś szybko pisze...esilon pisze: deblin, naprawdę oczekujesz odpowiedzi ode mnie

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Mam coś lepszego:

Mam nadzieję, że też kiedyś wypiję tym toast na fundamentach nowej jądrówki w Żarnowcu

Mam nadzieję, że też kiedyś wypiję tym toast na fundamentach nowej jądrówki w Żarnowcu

Z początków pamiętam powtórne rejestrowanie - po pierwszym okazało się że mój login zaginął.
Ale to były złe miłego początki, naprawdę fajnie jest zajrzeć tutaj i chciałbym aby taka atmosfera już pozostała.
Robimy listę chętnych na kalendarz?
1. inquiz
2.
3.
Ale to były złe miłego początki, naprawdę fajnie jest zajrzeć tutaj i chciałbym aby taka atmosfera już pozostała.
Robimy listę chętnych na kalendarz?
1. inquiz
2.
3.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Ja też się cieszę, że Was poznałam. W realu znamy już sporo, mamy też stąd przyjaciół.
Życzę aby to forum trwało długo. W miłej, ciepłej atmosferze.
Mam nadzieję, że wycieczka do Kielc zaowocuje nowymi znajomościami.
Pozdrawiam wszystkich, fajnie że jesteście.
Życzę aby to forum trwało długo. W miłej, ciepłej atmosferze.
Mam nadzieję, że wycieczka do Kielc zaowocuje nowymi znajomościami.
Pozdrawiam wszystkich, fajnie że jesteście.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Może znajdzie się jeden dla mnie .... 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Gratuluję założycielom tego forum i cieszę się bardzo, że jest takie miejsce.
Szczególnie pozdrawiam wszystkich tych forumowiczów, z którymi miałem okazję się już osobiście spotkać, jak również tych, z którymi mam nadzieję spotkać się niedługo.
Życzę zamknięcia tego forum
... ale dopiero za 100 lat

Szczególnie pozdrawiam wszystkich tych forumowiczów, z którymi miałem okazję się już osobiście spotkać, jak również tych, z którymi mam nadzieję spotkać się niedługo.
Życzę zamknięcia tego forum

... ale dopiero za 100 lat

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
1. inquizinquiz pisze: Robimy listę chętnych na kalendarz?
2. Konto usunięte
3.
Tak, tak zdecydowanie trzeba zamknąć tę latrynę zarządzaną i podtrzymywaną przez bandę stetryczałej kliki wzajemnej adoracji 
Holender to już rok, a ja jak wczoraj pamiętam nocną rejestrację na tej "nielegalce"
Ja również jak Arti najmilej wspominam te Chlejady w górach z Rajdem Karkonoskim. Co prawda dużo się go nie naoglądałem, ale naprawdę akurat wtedy przeszkadzały mi te piszczące opony i ryczące wydechy
Była też super impreza off-roadowa w Kielcach
Mamy stołeczne obiady czwartkowo-piątkowe, co prawda ostatnio trochę umarły, ale mniemam, że to przez okres świąteczny. No i były super Mikołajki (ciekawe czy w końcu Vicu dostanie prezent
) Eeech, co ja będę wymieniał, dobrze mi tutaj z Wami i kwita. Czekam z niecierpliwością na kolejne nowe wydarzenia a na wyjazd w przyszły weekend do Kielc już nogami przebieram 
Pozdrawiam
maluch

Holender to już rok, a ja jak wczoraj pamiętam nocną rejestrację na tej "nielegalce"

Pozdrawiam
maluch

Ostatnio zmieniony 7 sty 2009, o 14:48 przez mały 5150, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

A no i oczywiście chcę kalendarz
1. inquiz
2. Konto usunięte
3. maly - 2 sztuki
1. inquiz
2. Konto usunięte
3. maly - 2 sztuki
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Wstrzymajcie sie chwilke z lista na kalendarze. Zrobimy do tego osobny watek kreskowo gadzetowy.
Szok to już rok
.
Miło czas spędzony na ty grajdołku to najlepszy okres forumowy jaki przeżyłem
.
Mam nadzięje ,że się niedługo zobaczymy w większym gronie i będe mógł Wam złożyć gratulacje za cierpliwość co do mojej osiby
Kalendarz
oczywiście 

Miło czas spędzony na ty grajdołku to najlepszy okres forumowy jaki przeżyłem

Mam nadzięje ,że się niedługo zobaczymy w większym gronie i będe mógł Wam złożyć gratulacje za cierpliwość co do mojej osiby

Kalendarz

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
mały 5150 pisze:pamiętam nocną rejestrację na tej "nielegalce"
Sam jesteś nielegalka ;>
Gratulacje (jak rzekłby jeden z naszych szefów ;))
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
mały 5150 pisze: Holender to już rok, a ja jak wczoraj pamiętam nocną rejestrację na tej "nielegalce"
Podobno jest nawet film z tego wydarzenia.. "Nocna zmiana" czy jakoś tak

Gdzieś w czyomś podpisie na reżimowym zobaczyłem info o NASZYM NOWYM FORUM, więc w trymiga się no tego zapisałem.... 

Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jako jeden ze spirytusów (movensów
) naszego małego grajdołka, muszę powiedzieć, że bardzo ładnie nam się wszystko rozwinęło
A dumny jestem zwłaszcza z tego, że wszystko, co tu robimy, robimy sami i jest to tylko i wyłącznie nasze dzieło.
Dlatego bardzo chciałem podziękować wszystkim, którzy poświęcają swój czas i marnują swoje talenty dla naszego forum, choć często wiąże się to z brakiem zrozumienia ze strony reszty domowników
A ponieważ mamy jeszcze mnóstwo pomysłów, zamykanie The Forum trochę jeszcze potrwa
Sto lat forum i nam wszystkim! (Z wyjątkiem Gala, ktory już przekroczył setkę, więc dinozaurze, 200 lat!
)

Dlatego bardzo chciałem podziękować wszystkim, którzy poświęcają swój czas i marnują swoje talenty dla naszego forum, choć często wiąże się to z brakiem zrozumienia ze strony reszty domowników

A ponieważ mamy jeszcze mnóstwo pomysłów, zamykanie The Forum trochę jeszcze potrwa

Sto lat forum i nam wszystkim! (Z wyjątkiem Gala, ktory już przekroczył setkę, więc dinozaurze, 200 lat!

Gratuluje wszystkim
Chodź się nie udzielam z czystą ciekawością zawsze czytam foruma
To ja odrobiną polszczyzny zajade w tej piekielnej jaskini lwa

Chodź się nie udzielam z czystą ciekawością zawsze czytam foruma

To ja odrobiną polszczyzny zajade w tej piekielnej jaskini lwa

"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Dłubię to, dłubię tam to. :)