KTÓRE STI BYŚCIE KUPILI?
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: KTÓRE STI BYŚCIE KUPILI?
no właśnie dlatego trzymam świnię w dieslu. Subarynka jako drugi. Raz w tygodniu do kościoła - jak mój dziadek skodą za komuny :)
gootek, Ale On napisał, że robi 1.000.000 kmów rocznie, spójrz dokładnie. Ja nie wiem jakie auto to wytrzyma 

Nie da rady. Ogranicznik przeszkadza ;>Azrael pisze:LouCyphre, ciągnik siodłowy?
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Ciekawe jak przy takiej mocy co pisał Gootek wytrzymują pozostałe podzespołygootek pisze: Podoba mi się to co tu zmotali chłopcy z Dynoflash. To jest bardzo bliskie mojej koncepcji "fajnego" Sti...

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Dzisiaj byl fajny odcienek zakupu kontrolowanego 6.
Kolo imieniem Bartek po 4 fakultetach, jeżdżący starą Imprezą (myślałem, że to przemeq, ale jednak niee), zażyczył sobie fury do 200kpln.
Korny pokazał mu evo X, prosie GT3, M3 i jakieś S4.
M3 było ok. 34kkm za około 140kpln z 2005 roku.
Kolo imieniem Bartek po 4 fakultetach, jeżdżący starą Imprezą (myślałem, że to przemeq, ale jednak niee), zażyczył sobie fury do 200kpln.
Dolce far niente 

Oglądałem , niezłe autka .
Co bys Fux wybrał
Co bys Fux wybrał

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Też się nad tym zastanawiałem.Piter 35 pisze:Ciekawe jak przy takiej mocy co pisał Gootek wytrzymują pozostałe podzespołyprzeguby, dyfry itp
![]()
Widac jednak, że jakoś wytrzymują.
Ja się wprawdzie na tym nie znam, ale wydaje mi sie, że dla elementów przeniesienia napędu bardziej niebezpieczne są ekstremalnie wysokie wartości momentu obrotowego, niż moc.
Seryjny silnik w Sti osiąga maksymalną moc przy około 6000 obr/min, a ten kręci się przecież do ponad 8000 obr/min...
Ten Subalicious chyba naprawdę im dobrze wyszedł

Na tym filmiku nakręcili jak stroją Evo IX na 635hp...
a potem sprawdzają, który, Subalicious czy Evolicious, jest jest szybszy na szosie.
I wyraźnie widać, który jest szybszy:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=mu9ZOvrj ... re=channel

Ścieżka dźwiękowa bumy mnię zachwyciła...Piter 35 pisze: Co bys Fux wybrał

EVO ?

Dolce far niente 

Ja myślałem o Evo i S4 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Oj marudzisz
, przeca to nie ważne szczegóły , liczy się silnik i trakcja , hamulce i STYL 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
A jak to się ma do wątku "Które Sti byście kupili"FUX pisze:Dzisiaj byl fajny odcienek zakupu kontrolowanego 6.

Widziałem dzisiaj ten zakup kontrolowany.
Tak w ogóle, to wybrałbym S4, chociaz nie ten egzemplarz...
A z tych prezentowanych egzemplarzy, to EvoX, mimo, że gang silnika ma najokropniejszy na świecie...
no może tylko jeszcze Mazda RX-8 brzmi równie paskudnie

No co: klasyczne OT...gootek pisze: A jak to się ma do wątku "Które Sti byście kupili"

A poważnie, to Facet chciał auto kupić, a że subaru imprezę w swej wypowiedzi wykluczyl.. Nie on jeden.

Dolce far niente 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
FUX pisze:Dzisiaj byl fajny odcienek zakupu kontrolowanego 6.
Własnie obejrzałem. No zacne wózki.
I te GT3... Mniam.... W mojej prywatnej klasyfikacji samochodowych marzeń przegrywa tylko z GT2...
Reszta aut z programu przy tym prosiaku to tylko tło....
BTW: może to lllama pytanie ale co tam siedzi za skrzynia?gootek pisze: To powinien Ci się spodobać egzemplarz zaprezentowany na tym filmiku (szczególnie polecam ścieżkę dźwiękową)
Podoba mi się to co tu zmotali chłopcy z Dynoflash. To jest bardzo bliskie mojej koncepcji "fajnego" Sti...
domyślam się jedynie, że kłowaAPE pisze:BTW: może to lllama pytanie ale co tam siedzi za skrzynia?
jarmaj pisze: Własnie obejrzałem. No zacne wózki.
I te GT3... Mniam....
Widzieliście jaki Korny był spięty jak jechali Prosiakiem ?

- Hawkeye ma nalepsze swiatla, seryjnie sa ksenony, jak jezdzisz szybko noca to jest to bardzo wazne
- 2.0 jest super ale nie ma dolu do 3700 malo sie dzieje w miescie i na ciasnych zakretach to przeszkadza,
- STI08< jest nie tyle brzydki (bo to kwestia gustu i mi sie np podoba) ale nie jest juz autem sportowym, czuje sie ciezar i nie ma klimatu STI z lat 02-07, za to na dojazdy do pracy i na zakupy z dzieckiem jest najlepszym rozwiazaniem
- 2.0 jest super ale nie ma dolu do 3700 malo sie dzieje w miescie i na ciasnych zakretach to przeszkadza,
- STI08< jest nie tyle brzydki (bo to kwestia gustu i mi sie np podoba) ale nie jest juz autem sportowym, czuje sie ciezar i nie ma klimatu STI z lat 02-07, za to na dojazdy do pracy i na zakupy z dzieckiem jest najlepszym rozwiazaniem

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
graf pisze: - 2.0 jest super ale nie ma dolu do 3700 malo sie dzieje w miescie i na ciasnych zakretach to przeszkadza,
Gdzie tam przeszkadza.
Trzeba tylko na odpowiednich obrotach jeździć. Ja praktycznie nigdy nie mam mniej, niż 3,5 tyś. Jak spada niżej, to się redukuje.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Ale to wcale nie znaczy, że musze jechać szybko.
Wolno jadąc też używam mniej więcej zakresu 3,5 - 5 tyś. A poniżej 3 tyś to nigdy nie jadę, bez względu na prędkość.
Wolno jadąc też używam mniej więcej zakresu 3,5 - 5 tyś. A poniżej 3 tyś to nigdy nie jadę, bez względu na prędkość.