vibowit pisze: bo jak liwit pojedzie na szkolenie moją miłością, to będę strasznie nerwowy.
ale teraz to juz chyba dotarty silniczek jak nalezy ?
ale może lepiej golfagenem, bo znowu bedę musiał sie nagadac dlaczego rołwer a nie Forester

vibowit pisze: bo jak liwit pojedzie na szkolenie moją miłością, to będę strasznie nerwowy.
vibowit pisze: Ty uważaj, bo jak liwit pojedzie na szkolenie moją miłością, to będę strasznie nerwowy.![]()
Te ślady na lotnisku - to nie ja. Bramka była zamkniętaesilon pisze: na fotkach nie widać używania ręcznego, słabo
Bo to jednąesilon pisze: balans masą to wieczorem w sobotę pewnie będzie
Zuch dziewczynaliwit pisze: liwit chce być i koniec.
Wszystko pod górkę, ale będę walczyć.
Tak serio, z punktu widzenia dydaktyki, to chyba lepiej najpierw ogarnąć ośkę, a dopiero potem się brać za AWD. Zwłaszcza, jak ośką się jeździ na co dzień, a w każdym razie częściej.esilon pisze: może lepiej golfagenem, bo znowu bedę musiał sie nagadac dlaczego rołwer a nie Forester
WiS pisze: 19.00...?
20.00...?
To było dawno.Konto usunięte pisze:Myślałem, że to Twoja miłość pojedzie Twoim autem
Wszyscy forumowi plus ALSo What! pisze: Kto w końcu będzie na imprezie sobotniej? Na liście jest sporo znaków zapytania.
Konto usunięte pisze: 22:00?
WiS pisze: Tak serio, z punktu widzenia dydaktyki
WiS pisze: - Chloru, ewentualnie (nocleg x 1)
To nie to....WiS pisze: Szkoda... Pogadaj z Małżonką, niech nie wymięka I dawaj ostateczne decyzje.
WiS pisze: Funky, co z nimi?
Przy siedmiu osobach, które w tym momencie pozostały na liście sobotniej (w tym nie_do_końca_pewna liwit!) - i przy spodziewanym kurczeniu się listy niedzielnej... - odpłatność za sobotę musiałaby zbliżyć się do 500.esilon pisze: 350 brzmi lepiej i mniej boli
Konto usunięte pisze: co do przyjzdu dam znać najpóźniej jutro
WiS pisze: odpłatność za sobotę musiałaby zbliżyć się do 500.
Jeśli nie zapomnę to wezmęesilon pisze: czy ktos będzie miał ze soba kamerę ? ? ?
rrosiak pisze: Jeśli nie zapomnę to wezmę