W oczekiwaniu na białe
Re: W oczekiwaniu na białe
piotruś, smrodek to imho sprzeglo, bez obaw..
tak dlugo jak to robisz na sliskim nie ma nadmiernego zuzycia elementow ukladu jeszdnego, za to warto inwestowac w takie zabawy, bo uczysz sie kontroli auta w poslizgu.
tak dlugo jak to robisz na sliskim nie ma nadmiernego zuzycia elementow ukladu jeszdnego, za to warto inwestowac w takie zabawy, bo uczysz sie kontroli auta w poslizgu.
Wczoraj postanowiłam przejechać (bagatela) 120km po dolnośląskiem. Na początku droga krajowa nr 3 wyglądała tak:

Potem było już tak, że nie mogłam robić zdjęć. Śniegu po kolana, pod śniegiem lód. A na środku ja + Kia Sportage
120km w jedną stronę jechałam 3h. A wszystko po to, żeby wracając spędzić godzinę stojąc w korku na kompletnie zasypanej A4. Razem ze mną w korku stała piaskarka. Jakież to szczęście że zima zaskoczyła drogowców i wyjechali dopiero, jak drogi już się kompletnie zablokowały

Potem było już tak, że nie mogłam robić zdjęć. Śniegu po kolana, pod śniegiem lód. A na środku ja + Kia Sportage

120km w jedną stronę jechałam 3h. A wszystko po to, żeby wracając spędzić godzinę stojąc w korku na kompletnie zasypanej A4. Razem ze mną w korku stała piaskarka. Jakież to szczęście że zima zaskoczyła drogowców i wyjechali dopiero, jak drogi już się kompletnie zablokowały

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nooooo. przynajmniej poupalalem po parkingu zamiast lazic po sklepach.barbie pisze: Jakież to szczęście że zima zaskoczyła drogowców i wyjechali dopiero, jak drogi już się kompletnie zablokowały![]()

Azrael, to nie ten model. barbie coś pisała o KIA, to powinno być N14. 

czarne jest piękne...
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
Narzeczonaadmina zmierzająca do admina przez śnieg i zaspy:

Azrael, a mógłbym Cię prosić, abyś odpowiedział na moje pytania (na poprzedniej stronie tego wątku)

piotruś, to normalne, woda Ci zamarzła, stopiony śnieg na wale, płosiach, gdzeiśw zakamarkach piast.
jak nie kręcisz 10 minut w miejscu to nie wpływają źle.
jak nie kręcisz 10 minut w miejscu to nie wpływają źle.
Pada śnieg, pada śnieg :)
Słuchajcie, w sumie to można uznać, że w odróżnieniu od roku zeszłego, w tym - mamy prawdziwą zimę. Oby tak dalej
Słuchajcie, w sumie to można uznać, że w odróżnieniu od roku zeszłego, w tym - mamy prawdziwą zimę. Oby tak dalej

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Dzięki mi śniegu już wystarczy a u was niech pada aż do maja 

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Zdjęcia wrzuć jakieś nowe, bo tam pięknie u Ciebie :)
- Gump
- 5 gwiazdek
Tak zrobię tylko póżniej muszę napstrykać świeżutkich pomału się przejaśnia więc będą widoczki 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- Gump
- 5 gwiazdek
Kilka dzisiejszych zdjęć ,namówiłem żoneczkę i córeczkę na małą przejażdżkę
niestety widoków o jakich myślałem nie było ale co się odwlecze to nie uciecze .Pozdrawiamy rodzina Mohikanina.

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
ale Ty masz tam pięknie 

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Gump, obłęd normalnie. Jak to się robi, żeby mieszkać w takiej okolicy i nie żywić się korzonkami oraz podkradanymi kurami i owcami?
Kurcze, jak ja bym tak chciał mieszkać, słowo daję. Ależ Ci zazdroszczę :)
Kurcze, jak ja bym tak chciał mieszkać, słowo daję. Ależ Ci zazdroszczę :)
- Gump
- 5 gwiazdek
Azrael Legaś pięknie pokonuje górskie przełęcze to frajda pojeżdzić w takich warunkach tą maszynką .To moja pierwsza zima za sterami tej maszyny na początku troszkę dziwnie było gdy przesiadałem się z Opelka do Subaru ale się przyzwyczaiłem i teraz jest pięknie choć dziadzia Opelek nadal dziarski jest, szkoda mi go sprzedawać dbam o niego i spisuje się na medal . Devlinku mimo tego iż mam 33 lata pamiętam jak wozilem wodę z rzeki żeby się umyć i do kibelka spacerowałem na podwórko teraz jest cudownie te czasy odeszły na zawsze choć miło je wspominam
Przez tyle lat wiemy już jak sobie radzić żeby było okey.Powiem Ci że nawet gdybym miał jeść chleb z cebulą i smalcem nie przeprowadziłbym się stąd za żadne skarby zresztą jak i moja rodzina .Kocham te góry całym sercem i mimo wielu niedogodności związanych z życiem tutaj chcę właśnie stąd odejść do Krainy Wiecznych Łowów .Pozdrawiam Ostatni Mohikanin.

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
devlin, pół Warszawy mu zazdrości...devlin pisze: Ależ Ci zazdroszczę :)
Ja na pewno

- Gump
- 5 gwiazdek
Córka ma 5 lat i dojeżdża do szkoły w Stuposianach, autobusem z rodzicami nie chciała
chyba twardy charakter przejęła po rodzicach.Ja też taki byłem
choć moi rodzice choćby chcieli to nie mieliby mnie czym dowozić 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Konto usunięte, ale na takie warunki jak mieliśmy na lotnisku jeszcze raz bym chętnie pojechał. Może w marcu popada jeszcze 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ma się chody, gdzie trzeba...Konto usunięte pisze: się czasowo z tą imprezką wstrzeliliśmy