spaaaaccc...
THX!!!

Dobra, to już się przyznam. Wcale mi się nie chciało. Jakoś tak samo wyszło, że nie miałem innego wyjścia... zaczęlo się dziać, no, to trzeba było jakoś to podomykać.barbie pisze: wyrazy uznania dla WiSa, za to że mu się chciało,
Nie wszystko było tak, jakbym chciał... ale mam nadzieję, że o wpadkach jednak szybko zapomniciebarbie pisze: organizacja gier i zabaw była naprawdę cacy
Coś, o czym powinienem wiedzieć?barbie pisze: specjalne wyrazy dla Konto usuniętea za szybką-cichociemną-nocną-akcję-przekwaterunkową
Ale na kolejny, to ja bym się chętnie wybrał znowu w charakterze upierdliwego gościa, a nie odpowiedzialnego organizatorabarbie pisze: oby częściej take bale
To ja daję znak-sygnał, że się czuję całkiem doceniony fotograficzniebarbie pisze: jeśli ktoś się czuje niedoceniony i za mało mu jego zdjęć, to niech da znak-sygnał,
nadprogramowy osobnik w lozku, ale, jako kulturalni europejczycy wyslalismy don prawnika, zeby przeprowadzil eksmisje. trzeba przyznac, ze ten nasz Funky mocny nie tylko w gebieWiS pisze: barbie napisał(a):specjalne wyrazy dla Konto usuniętea za szybką-cichociemną-nocną-akcję-przekwaterunkową
Coś, o czym powinienem wiedzieć?![]()
zuzyli mi cala wode we wsi chyba. musialem sie myc woda mineralna. jak kawioryWiS pisze: barbie napisał(a):organizacja gier i zabaw była naprawdę cacy
Nie wszystko było tak, jakbym chciał... ale mam nadzieję, że o wpadkach jednak szybko zapomnicie![]()
remek pisze: Acha, Esi...Ernest masz bana
remek pisze: zuzyli mi cala wode we wsi chyba. musialem sie myc woda mineralna. jak kawiory
Tym większe więc uznanie dla Gosi i WiS'aesilon pisze: ja nic nie zrobiłem w sprawie organizowania tej imprezy, to WiS
a bo ja wiemesilon pisze: no dziekuję, ale kurde za co ? mógłbyś mi przypomniec ?![]()
So What! pisze: Muszę przyznać, że Forek Esilona daje radę!
Kto by pomyślał, że to wolny ssak w automacie
no wlasnie nieKonto usunięte pisze: remek, spytałeś ALa o Evo?![]()
to ja teraz swiadomie:gregski pisze:odmeldowuje sie z domu..
spaaaaccc...
THX!!!![]()
![]()
![]()
gregski pisze: szkoda, ze godlik sprul swoaim kioskiem ruchu w sobote, chetnie bym zobaczyl pajero w akcji w niedziele na slalomie![]()
gregski pisze: szkoda, ze gotek sprul
rrosiak pisze: A w kwestii materiałów video, to oczywiście jest tego sporo, ale jak to zwykle bywa brak najciekawszych momentów
no własnie nie wiemgregski pisze: esilon, co oni z nas robia