Konto usunięte pisze: pomijam Chlora i Remka, którzy jeżdżą na pojeżdżawki średnio 3 razy w miesiącu

Konto usunięte pisze: pomijam Chlora i Remka, którzy jeżdżą na pojeżdżawki średnio 3 razy w miesiącu
ROTFLremek pisze:Konto usunięte pisze: pomijam Chlora i Remka, którzy jeżdżą na pojeżdżawki średnio 3 razy w miesiącu
Też mi strasznie szkoda, bo była okazja sprawdzić, to czego uczyliśmy się w sobotę. Ale niestety, moja właśnie radośnie zmieniająca się sytuacja rodzinna powoduje, że jeszcze przez rok-dwa będę musiał poważnie ograniczyć weekendowe wyjazdy...gregski pisze:szkoda, ze gutek sprul swoaim kioskiem ruchu w sobote, chetnie bym zobaczyl pajero w akcji w niedziele na slalomie
Prościej jednak będzie zainstalować LPG...gregski pisze:nieuchronnie czeka mnie LPG w obku jak nie przeniesiecie sie z tymi imprezami gdzies blizej zachodniej czesci Polski
Dzięki, byłoby lepiej ale ktoś jakieś pachołki porozstawiał i strasznie mi przeszkadzałyKonto usunięte pisze:rrosiak, Twoje boczury ewidentnie podobały mi się najbardziej z amatorskiej ekipy niedzielnej (pomijam Chlora i Remka, którzy jeżdżą na pojeżdżawki średnio 3 razy w miesiącu)
esilon pisze: rrosiak, może na ftp wlepisz te kiepskie nagrania
Chloru pisze: rrosiak, nawet mnie nie denerwuj !!!
Ja mam paręgootek pisze: Czy nikt nie ma trochę więcej sobotnich zdjęć?
No przecież remek napisał, że wody nie byłoliwit pisze:barbie, nie ogoliłaś się do slalomu
Hehe zupełnie mnie nie zrozumiałeś. Miałeś w sobie tyle pozytywnego entuzjazmu, że po prostu baliśmy się z Dido, że coś rozjedzieszgregski pisze:Konto usunięte, wsadź sobie swoje złośliwości w kieszeń, gregski dawał radę bez dwóch zdań
WiS pisze: Nie wszystko było tak, jakbym chciał... ale mam nadzieję, że o wpadkach jednak szybko zapomnicie![]()
Ja mam, ale upload na Picasę idzie mi jak krew z nosa.gootek pisze:Czy nikt nie ma trochę więcej sobotnich zdjęć?
20 sanek idacych dlugim slidem za WRXem Ala po slalomie - to byloby coszagatka pisze: jedno mnie zastanawiaCzemu sobie nie zrobiliście kuligu za jakimś autem? Przecież aż się prosi
![]()