Nie tylko ty obywateluSo What! pisze: Tak sobie przeglądam fotki... i wychodzi na to, że się ukrywałem
![]()
So What! pisze: niuniek całe szczęście, że wynalazłeś statyw.
WiS pisze: no i że jeździmy nie tylko świetnie, ale i mądrze
Na pewno zabawniej.WiS pisze:Namawiam go do zalogowania na forum, byłoby łatwiej się umawiać na przyszłość.
Następnym razem na bank w ruch idzie czarnuch ze mną za sterami, więc AL zmieni zdanie.Konto usunięte pisze:Na pewno chodziło mu o mnieWiS pisze: no i że jeździmy nie tylko świetnie, ale i mądrze![]()
![]()
niuniek pisze: Nie tylko ty obywatelu
Pólnocne okolice wrocka masz na myśli, off kors...vibowit pisze: Z tego co pamiętam, to lokalizacja miała być bliżej stolicy więc byłoby bardzo teges.
liwit pisze: Pozdrowienia dla Bony - kiedy wreszcie się pojawi?
Skończyło się rumakowanieesilon pisze: ona odpozdrawia i czeka właśnie na potwierdzenie rejestracji![]()
Esilonowi ktoś turbo wymontowałSo What! pisze: Skończyło się rumakowanie![]()
Mam nadzieję, że greg się nie obrazi o te wszystkie "niemieckie" żarty. greg Ty wiesz, że my tak dlatego, że Cię lubimy bardzo?vibowit pisze:Przypomniał mi się tekst:
"Ty, Niemcu jeden. Nawet golonki nie chcę z Tobą jeść".
Konto usunięte, jak na miejscu nas nie próbował poturbować to chyba nieKonto usunięte pisze: Mam nadzieję, że greg się nie obrazi o te wszystkie "niemieckie" żarty. greg Ty wiesz, że my tak dlatego, że Cię lubimy bardzo?![]()
Już nie miesiąc, a tylko trzy tygodnieDido pisze: Oj, WiSie, WiSie... taki duży a taki naiwny...
Kobiety pamiętliwe bestie są
"Grażynki" nie zapomnimy tak łatwo - dyżur w łazience równo miesiąc