Witam
Tak, zatem oświadczam: rowerek - fajnym autkiem jest i mam nadzieję, że Esi jest podobnego zdania..... Bo forek należy już do mnie (na razie co prawda mentalnie, ale ....

vibowit pisze: Wszystkie panie zażyczyły sobie wymiany aut.![]()
Vibowit, Ciebie też to spotkałovibowit pisze: WiS, po pierwszej euforii i zachwytach przyszedł czas na chłodną ocenę szkolenia i okazuje się, że nie było najlepszym pomysłem. Wszystkie panie zażyczyły sobie wymiany aut.![]()
Niektóre panie miały już fajne przed szkoleniemvibowit pisze:WiS, po pierwszej euforii i zachwytach przyszedł czas na chłodną ocenę szkolenia i okazuje się, że nie było najlepszym pomysłem. Wszystkie panie zażyczyły sobie wymiany aut.![]()
vibowit pisze: Konto usunięte, nie mędrkuj, bo sam słyszałem, jak Dido coś wspominała o WRXie.![]()
No to ciężko masz, współczujevibowit pisze: niuniek, niestety.
Chloru pisze:vibowit pisze: Wszystkie panie zażyczyły sobie wymiany aut.![]()
Niektóre tylko opon
Kruszyn pisze: Wszystkiemu winny organizator imprezy
WiS pisze:
Za to u dziewczyn mam plusa...
![]()
WiS pisze: Za to u dziewczyn mam plusa...
Płatne przelewemniuniek pisze: WiS uważaj tylko aby faktur zakupu ci nie przysłali na adress domowy![]()
ogarniam już od dawnaKonto usunięte pisze:Konto usunięte, a możesz powoli ogarniać galerie do swojego wątku?
WiS pisze: Za to u dziewczyn mam plusa...
![]()
Konto usunięte pisze: Tylko greg złapał tych parolotniarzy? Strasznie fajnie wyglądali nad torem.
Spox, zawsze można zawczasu napaść na listonosza...niuniek pisze: uważaj tylko aby faktur zakupu ci nie przysłali na adress domowy
Co do tych naszych plusów u dziewczyn, to pytanie, czy te znaczki to naprawdę plusy, czy one na nas krzyżyk postawiłyChloru pisze: Ja podobno też
Znajdź niedrogie lotnisko, albo inny placyk (w miarę możliwości bez latarń, drzew, płotów, pociągów, myśliwych, rowów przeciwczołgowych, śmietników, etc.) - przyjedziemy z cyrkiem...FUX pisze: Pólnocne okolice wrocka masz na myśli, off kors...
vibowit pisze: po pierwszej euforii i zachwytach przyszedł czas na chłodną ocenę szkolenia
Zabawa owszem, ale co do szkolenia, to ja mam kilka uwag.liwit pisze: dawno nauka nie była dla mnie tak świetną zabawą.
Zgodnie z tradycją poszkoleniową ( jeszcze raz dziękujemy AL'owi za głębokie uświadomienieWiS pisze: Rozważam wymianę pozostałych trzech tygodni na coś.
To rzeczywiście drogo. Jak tak patrzę na zdjęcia, to warunki do szkolenia mają jednak bardzo dobre. Plac w Wieliczce wypada przy tym bardzo blado.WiS pisze: Grafik nie wygląda zachęcająco (najlepsze terminy zarezerwowane na stałe!), cennik też ("dla 6 do 10 samochodów - 500 zł VAT (610 zł brutto)" - za godzinę ) :