FUX, a bujamy się tu i tam :) dzisiaj, na ten przykład, na Wietrznie (esilon wie, gdzie) sobie wjechaliśmy korzystając z ostatnich podrygów zimy. Mina szczyli starym W124 - bezcenna

To dobrą cenę dostałeświl3 pisze: EDIT: Powyższy post nie jest umową handlową w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.Alexowego H6 kupiłem po prawie dwóch latach od deklaracji, że mi się podoba...
![]()
A co Esilon sie pozbywa samochoduwil3 pisze: więc nawet jeśli esilonowy foryś będzie nie za bardzo
Trochę przeklepie, podmaluje i sprzeda z zyskiem - jako czarną Octavię Scout ze Szwajcarii, niebitą i jeżdżoną co niedziela przez Frau Schwarz do supermarketu i do wnukówesilon pisze:Piter 35 pisze: A co Esilon sie pozbywa samochodu
a chcesz kupić ?
E nie nie stać mnie i do tego jestem jeszcze za młodyesilon pisze:
a chcesz kupić ?
Piter 35 pisze: E nie nie stać mnie i do tego jestem jeszcze za młody
Ciekawe co Funky na toesilon pisze: jak będziesz tak myslał to zanim się obejżysz to tylko automat będzie wchodził w grę
ej ej, upominam obywatela!esilon pisze:jak będziesz tak myslał to zanim się obejżysz to tylko automat będzie wchodził w grę
Do pewnych rzeczy trzeba dorosnąćPiter 35 pisze:Ciekawe co Funky na toesilon pisze: jak będziesz tak myslał to zanim się obejżysz to tylko automat będzie wchodził w grę![]()
Konto usunięte pisze: Kiedyś ludzie nie wyobrażali sobie rozruchu silnika inaczej niż na korbkę
wil3 pisze: ej ej, upominam obywatela!
Kurde, źle wpisałem adres, myślałem, że jestem na forum Subaru, a nie Toyotyesilon pisze:Pozdrawiam kierowcę yarka TS w kolorze złotym widzianego dzisiaj,
wyglądał jak WiS, kiwka i odkiwka zaliczone
wil3 pisze: jakie znowu złote, beżowe!
Trzeba się spotkać w bardziej sprzyjających ;) Powiedz mi, czy Ty tak głośno słuchasz muzyki, czy z zasady nie patrzysz się na trąbiące obok Subaraki?esilon pisze:wil3 pisze: jakie znowu złote, beżowe!
może i racja chociaz wczoraj nie było sprzyjajacych warunków do oceny,
wil3, pozdrawiam