FUX, a bujamy się tu i tam :) dzisiaj, na ten przykład, na Wietrznie (esilon wie, gdzie) sobie wjechaliśmy korzystając z ostatnich podrygów zimy. Mina szczyli starym W124 - bezcenna
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
esilon jakie znowu złote, beżowe!
FUX, a bujamy się tu i tam :) dzisiaj, na ten przykład, na Wietrznie (esilon wie, gdzie) sobie wjechaliśmy korzystając z ostatnich podrygów zimy. Mina szczyli starym W124 - bezcenna
esilon, poważnie takiego rozbitka weźmie
No chyba ze cena atrakcyjna 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn, ja mam szczęście do samochodów (pomijając pierwszy, który był pechowy). Najpierw bawarkę sobie przywiozłem z Hannoveru, nic się z nią nie działo, potem Legasia II z niedozajechaniasilnikiem2.2, teraz się bujam Alexowym OBK i też nie mam się czego czepiać, więc nawet jeśli esilonowy foryś będzie nie za bardzo, to pod moimi stopami zapewne nic się psuć poważnie nie będzie, ot takie czary mary :P
EDIT: Powyższy post nie jest umową handlową w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.
Alexowego H6 kupiłem po prawie dwóch latach od deklaracji, że mi się podoba... 
EDIT: Powyższy post nie jest umową handlową w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.
To dobrą cenę dostałeświl3 pisze: EDIT: Powyższy post nie jest umową handlową w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.Alexowego H6 kupiłem po prawie dwóch latach od deklaracji, że mi się podoba...
![]()
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrawiam imprezke niebieska nowy swiat i swietokrzyska w wawie i sznaownego kolege w wstecznym lusterku przy OBI ,Radzyminska
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
pozdrawiam uzytkowników http://syrena.nekla.pl/forum/index.php strasznie fajne forum 
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Pozdrawiam WRX srebrnego na DW lecącego ze man od Piotrkowa Trybunalskiego ale ładnie nam szło do prawie samej WAWKi .... 
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
A co Esilon sie pozbywa samochoduwil3 pisze: więc nawet jeśli esilonowy foryś będzie nie za bardzo
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Trochę przeklepie, podmaluje i sprzeda z zyskiem - jako czarną Octavię Scout ze Szwajcarii, niebitą i jeżdżoną co niedziela przez Frau Schwarz do supermarketu i do wnukówesilon pisze:Piter 35 pisze: A co Esilon sie pozbywa samochodu
a chcesz kupić ?
E nie nie stać mnie i do tego jestem jeszcze za młodyesilon pisze:
a chcesz kupić ?
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: E nie nie stać mnie i do tego jestem jeszcze za młody
jak będziesz tak myslał to zanim się obejżysz to tylko automat będzie wchodził w grę
Ciekawe co Funky na toesilon pisze: jak będziesz tak myslał to zanim się obejżysz to tylko automat będzie wchodził w grę
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
WiS, biedaku wypuścili z sankcji
Czy tylko widzenie 
Oby tzw mokre ;)
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
ej ej, upominam obywatela!esilon pisze:jak będziesz tak myslał to zanim się obejżysz to tylko automat będzie wchodził w grę
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Do pewnych rzeczy trzeba dorosnąćPiter 35 pisze:Ciekawe co Funky na toesilon pisze: jak będziesz tak myslał to zanim się obejżysz to tylko automat będzie wchodził w grę![]()
Kiedyś ludzie nie wyobrażali sobie rozruchu silnika inaczej niż na korbkę
Konto usunięte pisze: Kiedyś ludzie nie wyobrażali sobie rozruchu silnika inaczej niż na korbkę
a teraz korbkę maja ludzie którzy kupuja paliwożerne brzydkie samochody
wil3 pisze: ej ej, upominam obywatela!
przyjmuję upomnienie z szerokim usmiechem
Pozdrawiam kierowcę yarka TS w kolorze złotym widzianego dzisiaj,
wyglądał jak WiS, kiwka i odkiwka zaliczone
Kurde, źle wpisałem adres, myślałem, że jestem na forum Subaru, a nie Toyotyesilon pisze:Pozdrawiam kierowcę yarka TS w kolorze złotym widzianego dzisiaj,
To ja pozdrowię pana z żółtej megany coupe, który mi dzisiaj tak ślicznie wyskoczył przed maskę.
wil3 pisze: jakie znowu złote, beżowe!
może i racja chociaz wczoraj nie było sprzyjajacych warunków do oceny
wil3, pozdrawiam
Trzeba się spotkać w bardziej sprzyjających ;) Powiedz mi, czy Ty tak głośno słuchasz muzyki, czy z zasady nie patrzysz się na trąbiące obok Subaraki?esilon pisze:wil3 pisze: jakie znowu złote, beżowe!
może i racja chociaz wczoraj nie było sprzyjajacych warunków do oceny,
wil3, pozdrawiam