Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa

-
picjaa
- 1 gwiazdka
- Auto: subaru impreza 2003
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
prosze o wskazówki co i jak bo sie nie orientuje w ogóle.
pozdrawiam

picjaa
-
Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
picjaa, a tam w ogóle jest tempomat?
Tempomat ustawia się prawą nogą - jeśli jest ona wyprostowana i naciska na skrajny prawy pedał to znaczy, że tempomat jest dobrze ustawiony.

Arti
-
picjaa
- 1 gwiazdka
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
no w mojej wersji mam do ustawienia przy kierownicy ale nie moge załapac o co chodzi :) postaram sie wrzucic foto
picjaa
-
citan
- 5 gwiazdek
- Auto: japońskie
-
Polubił:
41 razy
-
Polubione posty:
14 razy
picjaa, jak się nic nie zmieniło, to:
- wciśnij przycisk (do kierownicy): "włącz/wyłącz tempomat" - kasuje ustawioną prędkość
- do siebie/hamulec "wyłącz utrzymywanie zapamiętanej prędkości" - wcześniej ustawiona prędkość jest zapamiętana i może zostać przywrócona,
- do góry: "przywróć prędkość zapamiętaną", jeżeli taka wcześniej była ustawiona, albo "przyspiesz i zapamiętaj" jeżeli tempomat aktywny (znaczy utrzymuje już stałą prędkość),
- do dołu: "zapamiętaj prędkość", albo "zwolnij i zapamiętaj", jeżeli tempomat aktywny.
Chyba wszystko.
citan
-
picjaa
- 1 gwiazdka
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
hmm dzięki za info, musze popróbowac, jesli ktos ma jeszcze jakies pomysły to poprosze :)
pozdro
picjaa
-
Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
-
Polubił:
29 razy
-
Polubione posty:
85 razy
picjaa w naszych realiach drogowych tempomat chyba się nie sprawdzi ja jeszcze nie próbowałem nawet go włączyć
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Gump
-
michal
- 5 gwiazdek
-
Polubił:
61 razy
-
Polubione posty:
13 razy
czasami daje radę poużywać tempomatu w BRoP