a przecież WSZYSCY chcecie poznać Damazię

OK. OK. prowokacja. NIE musicie odpowiadać

edit: w skrócie: pax vobiscum
No pewnie. Zwłaszcza w dziale "Spotkania Forumowe".WRC fan pisze:Powciskajmy sobie wszyscy nawzajem ignory i będzie ekstra...
Słowo!damaz pisze:powiem coś po cichu:
Damazia się trochę wstydzi...
forum
tylko nie mówcie, że mówiłem...
Powiedziałem. Nawet całkiem głośno. Nawet mój pies słyszał.damazia pisze:mów szybko, zanim damaź nie skonczy pisac!EterycznyŻołądź pisze:Ja wiem kto jest temu winien. Powiem Ci jeśli on nie zaproponuje mi lepszej oferty.![]()
![]()
Ależ ja przeczytałem... tylko nie zrozumiałemdamaz pisze:Ty, Eteryczny...
a wiesz, że oprócz "nic nie powiem" w umowie (na dole małą cionką ) było dodane "nie napiszę przekażę, POWIĘKSZĘ itd"![]()
![]()
się nie czyta umowy, się traci
Nawet nie wiej jak bardzo uwielbiam odrzucać właśnie takie propozycje.damaz pisze:a w kontekście Damazi, to mogę jedynie złożyć propozycję "nie do odrzucenia"
Tym, że Cię nie wygonili z kilkugwiazdkowych hoteli czy tym, że kto umie robić zdjęcia?kocur pisze:Fajny temacik ... można się pochwalić .
Dzięki, Twój owad tez jest bardzo dobry.damazia pisze:"katedralne" i Pompidou bardzo w porzo fotkiIntak_i_nie pisze:To moje najlepsze z 2007 :)
A jesteś pewny, że po tym miesiącu (kiedy zakaz użytkowania wygaśnie) będzie chciała wrócić? I wcale nie mówię tak dlatego, że ja jeżdżę fajniejszym Subaru.damaz pisze:no, Eteryczny, mówiłem, że traci:
w umowie było: złamiesz/zerwiesz/inaczej popsujesz bądź nie dotrzymasz UMOWY - zabierasz Damazię*
na miesiąc, bez prawa użytkowania, z obowiązkiem dogadzania![]()
sorrry :-P
![]()
![]()
![]()