Makowy pręgierz / Hejt Line - tutaj szydzimy z Apple
Re: Makowe panienki
Ale umowy nie masz na 10 lat? ;)
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
aktualna? jeszcze na rok.. bede dublowal.. w nosie..
aha, ukruszyl mi sie kawalek bialej obudowy .. jest gwarancja, ale nie bede mial kompa 2 tygodnie pewnie.. ?
aha, ukruszyl mi sie kawalek bialej obudowy .. jest gwarancja, ale nie bede mial kompa 2 tygodnie pewnie.. ?
Jasne, bardzo przyjemny, zresztą.
A kto mi powie, jak się nazwa taki plumkający wygaszacz ekranu na maca? W sensie taki jakby ekran był z wody...
taki sam jaki był 2 lata temu na iMacu 24" wystawionym w salonie na Polnej
taki sam jaki był 2 lata temu na iMacu 24" wystawionym w salonie na Polnej

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Wodny Świat zapewne zagaciu

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
zagatka pisze: A kto mi powie, jak się nazwa taki plumkający wygaszacz ekranu na maca?
LotsaWater

Konto usunięte pisze:
LotsaWater

a to może też wiesz jak się nazwywa gadżet, z wydawaniem odgłosów miecza świetlnego przez Macbooka, jak się nim machnie? ;)
i taka gierka z samolotem...co się przez iSight steruje :) i można fruuuuuwać i fruuuwać :)
- Kornik
- 2 gwiazdki
- Auto: Zoom i Rower. Range Rover
Ten gadzet sie nazywa 'dysk twardy szybko do wymiany' :)zagatka pisze: a to może też wiesz jak się nazwywa gadżet, z wydawaniem odgłosów miecza świetlnego przez Macbooka, jak się nim machnie? ;)
Kazde potrzasniecie MacBookiem aktywujace sensor powoduje rowniez natychmiastowe parkowanie glowicy dysku. A dyski tego nie lubia. Patrzac na ostatnie klopoty Apple z dyskami Seagate nie ryzykowalbym.
BTW. moj alu strasznie halasuje dyskiem przy najmniejszym potrzasnieciu i zaczyna mnie to niepokoic. Poprzedni bialy plastik nie wydawal takich odglosow.
Kornik pisze: BTW. moj alu strasznie halasuje dyskiem przy najmniejszym potrzasnieciu i zaczyna mnie to niepokoic. Poprzedni bialy plastik nie wydawal takich odglosow.
ale za to obudowa pekala..

przylaczam sie do zagatkowego pytania o giere sterowana kamerka..

Zagatko, Kornik ma rację - machanie komputerem nie jest dobrym pomysłem :)
Genialny zestaw gierek, który wyłącza wszelkie większe szkodniki na parę godzin przy każdym spotkaniu towarzyskim - ToySight.
Genialny zestaw gierek, który wyłącza wszelkie większe szkodniki na parę godzin przy każdym spotkaniu towarzyskim - ToySight.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Nie, ale są wygaszacze prawie tak samo działające.FUX pisze:Na xp działa?Konto usunięte pisze: LotsaWater
devlin pisze: Genialny zestaw gierek, który wyłącza wszelkie większe szkodniki na parę godzin przy każdym spotkaniu towarzyskim - ToySight
thx Dev!
Przecież nie będe machać komputerem, jak na gwiezdnych wojnach machają mieczami
jeszcze mam trochę wyobraźni

nie macham! jest zbyt drogi memu sercu i skarboncegregski pisze:zagatko, nie machaj maczkiem !

- Kornik
- 2 gwiazdki
Problem jakby w tym, ze najmniejsze wzbudzenie sensora przeciazen ponad prog powoduje parkowanie glowicy, bo system nie wie, czy wstrzas sie nasili czy nie. Moj mac parkuje glowice jak np. wstaje z komputerem w rece od stolu. A staram sie nie robic tego za gwaltownie. Nie wiem czy bialy tak robil, bo w nim nie slychac dysku. W tym slychac i drazni mnie to.zagatka pisze: Przecież nie będe machać komputerem, jak na gwiezdnych wojnach machają mieczamijeszcze mam trochę wyobraźni
- Kornik
- 2 gwiazdki
<voice mode="zlosnik">zagatka pisze: jest zbyt drogi memu sercu i skarbonce
A to nie masz Apple Care?
</voice>
mamKornik pisze: <voice mode="zlosnik">
A to nie masz Apple Care?
</voice>

- Kornik
- 2 gwiazdki
a, to zupelnie zmienia postac rzeczy :)zagatka pisze: mam![]()
http://blog.isnoop.net/2006/06/22/macsa ... backlight/
http://uri.cat/software/LiquidMac/
I nie da się zmienić progu zadziałania (w TP T60 była taka możliwość)?Kornik pisze: Moj mac parkuje glowice jak np. wstaje z komputerem w rece od stolu. A staram sie nie robic tego za gwaltownie
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Kornik
- 2 gwiazdki
Nie znalazlem sposobu. Fakt, ze nie szukalem za gleboko, ale zdaje sie to jeden z tych przypadkow kiedy Apple wie lepiej.ky pisze: I nie da się zmienić progu zadziałania (w TP T60 była taka możliwość)?
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Nie wiem czy to dobry wątek, ale jakie oprogramowanie konwertuje filmy *.avi na format czytany przez ipoda?
Jeszcze platformę uściślij - program na maka, czy na peceta.