wil3 pisze: czy Ty tak głośno słuchasz muzyki, czy z zasady nie patrzysz się na trąbiące obok Subaraki?

no fakt, że wczoraj wieczorkiem zapodałem sobie volume na 30

wil3 pisze: czy Ty tak głośno słuchasz muzyki, czy z zasady nie patrzysz się na trąbiące obok Subaraki?
No ja trąbiłem, a Ty jesteś trąbaesilon pisze:trąbiłes ? ? ?
no fakt, że wczoraj wieczorkiem zapodałem sobie volume na 30co oznacza, że nie słyszałem wydechu nawet a co dopiero trąbienie
wil3 pisze: No ja trąbiłem, a Ty jesteś trąba Od wysokości Neste aż do skrzyżowania przy szkole jechałem obok i trąbiłem
wil3 pisze: pokazałem swoją dupę, pięknie mrygającą kierunkami
Nie, mrygałem "na zmianę" , więc pewnie nie załapał któryś. Muszę przećwiczyć mryganie naprzemienne przed lustrem.... tylko jak wprowadzić Outbacka do łazienki i to na 1szym piętrze?esilon pisze:jeżeli używałes awaryjnych, to sprawdź czy wszystkie żarówki działaja, bo ja widziałem tylko prawy kierunkowskaz![]()
Jak to skopałem, wyprzedziłem Cię tylko po to, żeby Ci pokazać tylną część... samochoduesilon pisze: możemy przyjąc, że skopałes śpiacego
wil3 pisze: Generalnie, wczoraj byłem grzeczny
Raczej siła charakteru (patrz nowa reklama avensis)esilon pisze:e tam, respekt blokował Ci psychikę i prawą nogę
przypadkiem odebrałem telefon i usłyszałem w słuchawce : " zakopałem sięwil3 pisze: Pozdrawiam Esilona, którego spotkałem "przypadkiem" na Wietrzni
mały 5150 pisze: Pozdrawiam Przemeq, z którym spotkaliśmy się dzisiaj rano na rondzie ONZ
To musiał przeczytać na kresce - właśnie wczoraj się skarżyłem w Forum trzeba zamknąć, że mam coś takiego z nim. Idę na kropkęesilon pisze:mały 5150 pisze: Pozdrawiam Przemeq, z którym spotkaliśmy się dzisiaj rano na rondzie ONZ
to pozdrów go na kropce, bo tam twierdzi, że dałeś mu ignora
Al. Jerozolimskie pomiędzy Rotundą i Dworcem Centralnym - to nie jest Twoja dzielnicadevlin pisze:A co Ty robisz w mojej dzielnicy, do tego bez meldowania się?