Gump, to kompletnie nie o to chodzi, żeby nie pisać. Oczywiście, że się nie pogniewałem, zupełnie nie w tym rzecz.
W PW była moja, prywatna prośba o przeedytowanie tego posta, ze względu na moje, prywatne wrażenie, że jest - dokładnie - zbyt dosadny, jak na to forum.
Podkreślam - to moja, prywatna prośba, jestem szeregowym członkiem tego forum, takim jak Ty, Gump. Nie jestem modem, adminem, to nie jest żadne polecenie, ani nic w tym stylu - to forum działa zupełnie inaczej, sami panujemy nad utrzymaniem poziomu. Czasem zdarzają się sytuacje takie jak ta - ktoś komuś zwróci uwagę, na ogół na PW, jeżeli uwaga ma sens, to autor posta koryguje, jeżeli nie, to nie - i świat toczy się dalej.
Gump - nie pogniewałem się. Pisz dalej, bo bardzo przyjemnie się czyta Twoje relacje z Dzikiej Puszczy, gdzie grasujesz. Jeżeli sam uważasz, że post jest zbyt dosadny - to sam możesz go przeedytować, w prawym górym rogu posta masz guzik "Quick Edit" i "Edit".
Pozdrowienia z zasypanego śniegiem pogranicza!
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!