Bo tylko one się psują.esilon pisze:ale w ten sposób to zapaćkacie cały techniczny imprezami![]()

Bo tylko one się psują.esilon pisze:ale w ten sposób to zapaćkacie cały techniczny imprezami![]()
Przecież to tylko kawałek rury z nierdzewki.naLeśnik pisze:a na ebay tylko używane w niewiadomym stanie
a skąd ja mam wiedzieć czy ten kawałek rury nie leżał rok w ziemi i w środku już jest cały zjedzonyvibowit pisze:Przecież to tylko kawałek rury z nierdzewki.naLeśnik pisze:a na ebay tylko używane w niewiadomym stanie![]()
Jeśli nie jest jakoś specjalnie poobijany, to co tam może być popsute?
Moda i szpan przede wszystkim. Poza tym powtarzalność poszczególnych produktów, więc pewność, że kolejny z serii będzie brzmiał i wyglądał bardzo podobnie do tego pierwszego.naLeśnik pisze:Jeśli nie miałoby to znaczenia to po co Prodrive, przecież można zamontować kawałek rynny z ocynkiem
A mi bynajmniej nie chodziło o to by Cię urazić.naLeśnik pisze:ja przecież nie będę jeździł z neonem Prodrive. Mi się rozchodzi bynajmniej tylko o dźwięk który mi się spodobał a nie o metkę. Ja nie z tych
zamieszanie pisze:zdecydowałem się na tłumik prodrive do wrxa. przybędzie w połowie tygodnia - jak zainstaluje - nagram jak gada
czyli jakie rozwiazanie?zamieszanie pisze:Tłumik doszedł (dzieki koledze Reefer z kropki) i błyskawicznie wskoczył w miejsce starego. Rozwiązanie zmałpowanego od Pumexa (...)
15 minut u wydechmistrza. wystarczylo podgiecie wieszakow.eddie_gt4 pisze:czyli jakie rozwiazanie?
jestem w podobnej sytuacji: chce zalozyc aftermarket'woy tlumik koncowy z WRX'a ('02) do Forka XT ('04) - duzo z tym rzezby
To jest końcowa puszka do Imprezy. Forkowa jest trochę inna. Końcówka jest owalna. Nie wiem, czy są różnice np. w długości - mogę zmierzyć długość końcówki w moim Forku.naLeśnik pisze: pytanko do tych, którzy mają końcową puchę Prodrive
u mnie nie było konieczne. wystarczyło delikatnie podgiąć jeden z wieszaków.naLeśnik pisze:So What! gdybyś mógł w wolnym czasie zmierzyć to bym był wdzięczny. Miałbym lekkie rozeznanie w temacie. Jeśli nie znajdę końcówki do Forka to wziąłbym od Imprezy. Adaptacją wieszaków do Forka i tak bym się sam nie zajmował więc przespawanie wieszaka nie stanowi problema.
naLeśnik pisze: So What! gdybyś mógł w wolnym czasie zmierzyć to bym był wdzięczny. Miałbym lekkie rozeznanie w temacie. Jeśli nie znajdę końcówki do Forka to wziąłbym od Imprezy. Adaptacją wieszaków do Forka i tak bym się sam nie zajmował więc przespawanie wieszaka nie stanowi problema.