godna godna tylko nie ma czasubarbie pisze:No właśnie właśnie... a - to już niegodna?LORD VADER pisze:co prawda regularnie to tylko . i scoobynet

godna godna tylko nie ma czasubarbie pisze:No właśnie właśnie... a - to już niegodna?LORD VADER pisze:co prawda regularnie to tylko . i scoobynet
mowie jak jest - i nie cukruje nikomuArno pisze:no to sie Vader niezle wpakowal. Mowic tutaj ze czytasz . a na - czasu brak?
Zakladam, ze ci sie akurat fora pomylily.
a ja to rozumiem i Ci tego prawa nie odbieramArno pisze:zrzedze, bo starym jestem, i take moje prawo
Konto usunięte pisze: Wyjaśnijcie mi fenomen blogów? Zwłaszcza takich osobistych, opisujących życie prywatne. Czy to nie jest jakaś poważna forma ekshibicjonizmu?
No właśnie!vibowit pisze:Coście się tak tych blogów uczepili?
Tylko ze nie kazdy ma cos do powiedzenia. na ogol nie ma nic do powiedzenia a wydaje mu sie , ze jest pepkiem swiata i pisze.vibowit pisze:Coście się tak tych blogów uczepili? Przecież to znak nowych czasów. Każdy może być publicystą, tanio i szybko i na dzień dobry ma dostęp do rzesz czytelników.
barbie pisze:Gdyby nie blogi, świat byłby uboższy o wiedzę co słychać u mojego kota![]()
E, bez przesady...devlin pisze: Ciekawe, ilu polskich polityków najwyższego szczebla potrafi włączyć komputer.
a wiec teraz: skype, rzadko gg, reszta out,remek pisze: Poza tym; gg, gtalk, skype. Coraz mniej, ale ja tak mam - sezonowo
fora - kreska, kropka (read-only) i 4t
spolecznosciowe to chyba tylko last.fm i nasza-klasa.pl ale coraz rzadziej.
i nie musiałeś o to prosić adminaremek pisze: i w tym momencie skasowalem konto
dali guzik do kasowaniarrosiak pisze: i nie musiałeś o to prosić admina![]()
![]()
ich admin ma na drugie PomylkaAzrael pisze: Pewnie przez pomyłkę...
remek pisze:
a tak na powaznie, to nie lubie jak mnie komputeryzacja za bardzo przytlacza![]()