Forum Trzeba Zamknąć
Re: Forum Trzeba Zamknąć
devlin, dyskusje tam naprawdę były na bardzo niskim poziomie. jeśli to miałoby się przenieść tutaj to to forum nie bedzie takie samo.
minimus, po prostu kropka to inne forum i tyle a dyskusja o poziomie dyskusji tez nie jest za wysoka
True.
W sumie - co nas to obchodzi co tam się dzieje?
Grunt żeby u nas było fajnie...prawda?
A zapraszamy tu wszystkich, którzy mają ochotę pogadać w milej atmosferze i tyle...
W sumie - co nas to obchodzi co tam się dzieje?
Grunt żeby u nas było fajnie...prawda?
A zapraszamy tu wszystkich, którzy mają ochotę pogadać w milej atmosferze i tyle...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Ale uprawnień nie stracił :Pbarbie pisze: - Subaryta podał się do dymisji STOP
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Przemeq już jest zapisany, może zacznie częściej bywać ;)
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Myślę, że nie musicie się obawiać desantu okropnych kropkowiczy z ich płytkimi poglądamiminimus pisze:devlin, dyskusje tam naprawdę były na bardzo niskim poziomie. jeśli to miałoby się przenieść tutaj to to forum nie bedzie takie samo.

Pozdrawiam,
banita
Banita jest już zarejestrowany kilka ładnych miesięcy i to nie pierwszy post na moim koncie (drugi ;-P )
Ale witam tak czy inaczej.
EDIT - literówka
Ale witam tak czy inaczej.
EDIT - literówka
Ostatnio zmieniony 18 lut 2009, o 16:52 przez Michael, łącznie zmieniany 1 raz.
czyli wyjście ewakuacyjne sie przydaje czasem 
ooo nawet Hogi za dnia zajżał a nie tylko cichcem nocą

ooo nawet Hogi za dnia zajżał a nie tylko cichcem nocą

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Awatar ma przyjazny, ale Szewczyk Dratewka też miał pod pachą niewinna owieczkę 

Ja? Stary, mnie już nic nie rusza. Rower mi z wózkarni zasunęli, schodzę na dół, patrzę nie ma. Podrapałem się w głowę, wzruszyłem ramionami i podreptałem na góręmichal pisze:Michael,
Dramatyzujesz przeokropnie - powitać "banned in the USA" ;)

Raczej jest wesoło, bo mam o czym na blogu pisać.
A co do avatara to uważałbym, bo to jednak złośliwiec jest i psotnik :P
Zapieprzyli rower bo nie chcieli, żeby się koło Ciebie się kręciły dwa pedałyMichael pisze: Ja? Stary, mnie już nic nie rusza. Rower mi z wózkarni zasunęli, schodzę na dół, patrzę nie ma. Podrapałem się w głowę, wzruszyłem ramionami i podreptałem na górę![]()

"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Dłubię to, dłubię tam to. :)
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
barbie pisze:- za Subarytę przyszedł Hubeeert STOP

Ale jazda!
Jak ktoś chce zobaczyć jak wygląda forum made by Hubeeert, niech poogląda forum Mitsumaniaków.
Porządek jak pruskiej armii (i mniej więcej podobny luz i humor).
Kilkanaście podforów na każdy model z osobna, te po kilka podforów na kolejne roczniki, a te jeszcze na coś tam rozbite. Kabaret normalnie. Tylko taki na serio. Brakuje tylko jeszcze podziałów na parzyste i nie parzyste VIN-y

I pomyśleć, że taki los teraz pewnie czeka te kiedyś tam (dawno temu) fajne forum SIP...

- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
jarmaj, reakcja Forumowiczów tamtego Forum była jednoznaczna, chociaż fakt, że mati wysłał Subarytę na urlop przeszło najśmielsze oczekiwania 

- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
dyskusje tam naprawdę były na bardzo niskim poziomie. jeśli to miałoby się przenieść tutaj to to forum nie bedzie takie samo.
Nie ma obawy

Ja nie planuję zmienić barw klubowych.
Nie łapiesz. Barwy się same zmieniły :P
r.
r.
A ja myślę, że w sieci jest wystarczająco dużo miejsca tak na ambitne rozmowy jak i na te mniej. Klimatu, który panuje tutaj bronić będziem jak niepodległościPrzemeq pisze:dyskusje tam naprawdę były na bardzo niskim poziomie. jeśli to miałoby się przenieść tutaj to to forum nie bedzie takie samo.
Nie ma obawy.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Właśnie sobie poczytałem. Numer pierwsza klasa!!!Przemeq pisze:chociaż fakt, że mati wysłał Subarytę na urlop przeszło najśmielsze oczekiwania

Tak jak pisze Barbie, każdy jest tu mile widziany.Przemeq pisze:Ja nie planuję zmienić barw klubowych.
(najwyżej rozpętamy nową aferę pasztetowo kawiorową

A. Tu możesz normalnie, bez owijania :PPrzemeq pisze: reakcja Forumowiczów tamtego Forum była jednoznaczna
r. (podkreślenie moje)
Implikujesz tym samym - niesłusznie moim zdaniem - że jesteś nośnikiem niskiego poziomu, tak?Przemeq pisze:dyskusje tam naprawdę były na bardzo niskim poziomie. jeśli to miałoby się przenieść tutaj to to forum nie bedzie takie samo.
Nie ma obawy.

Włochaczu - ja dobrze wiesz, nie ma podziału my-oni, w sensie ludzi. Zdarza nam się rozmawiać w holmsie i nie ma znaczenia, że ja jestem tutaj, a Ty tam, prawda? Kreska nie jest warownią ani szturmbrygadą. Jest zbiorem, w zastraszającej większości, życzliwych, fajnych ludzi, z którymi się wesoło i przyjemnie spędza czas - w tzw realu, czyli w rzeczywistości tej prawdziwej, a nie tej elektrycznej. Spotykamy się, odwiedzamy się w domach, jeździmy razem na wycieczki, chodzimy na obiady. Czasem nawet pijemy razem. Chcesz dołączyć w jakikolwiek sposób - jur łelkam. Nikt tu nie patrzy na barwy klubowe, tylko na to, co kto ma w głowie i jak się z nim spędza czas.
http://wwojnar.com/
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
jarmaj pisze: Właśnie sobie poczytałem. Numer pierwsza klasa!!!
Przez tę aferę to im statystyka logowań wzrośnie

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Update:barbie pisze:LouCyphre, sie dzieje w organizacyjnym, więc bez logowania bida.
W skrócie telegrficznym:
- Subaryta podał się do dymisji STOP
- za Subarytę przyszedł Hubeeert STOP
- na dzień dobry i "dobry początek" przeniósł razem ze sobą znane i lubiane regulacje z Mitsumaniaków (np. paski za OT) STOP
- w efekcie Przemeq podał się do dymisji STOP
- w tym samym efekcie Bęben podał się do dymisji STOP
- w również tym samym efekcie Mati podał się do dymisji STOP
...a wątek ma dopiero 2 strony i się rozwija
- radekk rozważa dymisję STOP
- mati zbanował Subarytę STOP
mati pisze:Chciałem dać Subarycie dwa paski na pożegnanie. Ale to forum tak kurewsko zamula że wysłały się dwa razy
. I niechcący go zbanowałem.
Sorry.

Popłakałam się

Kochany!jarmaj pisze: fajne forum SIP...![]()
Fajne, to było Forum Subaru.
Forum SIP to normalna platforma handlowa dystrybutora Subaru w Polsce, więc całkiem naturalnym jest, że chce przyjąć formę korzystną dla właściciela. Ma służyć naganianiu nowych klientów, bo chyba SIP już nie wierzy w klientów "wiernych" (być może nie bez racji).
I nie ma w tym nic złego, ale nazywać je "fajnym"...?

Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.