Powitanie
Re: Powitanie
Cześć grzesz(cz)ny w swoim pokoju 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Ja się też przywitam, bo przez jakiś czas biernie tutaj tylko przeglądałem od czasu do czasu treść. Z powodu buderlu tam, gdzie wszyscy wiedzą mam nadzieję że tu częściej będę się aktywować 

Radekk no wyłaź wyłaź, przeciez wszyscy czekają aż ktos pobije rekord FUXia, ja się staram ale bez szans jestem
w Tobie nadzieja, no nie wstydź się , pożegnania, pożegnania, nie jedno juz było

w Tobie nadzieja, no nie wstydź się , pożegnania, pożegnania, nie jedno juz było

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Kurde, czytasz w moich myślach my friend.esilon pisze:Radekk no wyłaź wyłaź, przeciez wszyscy czekają aż ktos pobije rekord FUXia, ja się staram ale bez szans jestem![]()
radekk wracaj, bo źle się czuję na podium spamerów

Konto usunięte pisze: Kurde, czytasz w moich myślach my friend.
a co taki zdziwiony, przecież to nie od dziś

Mnie za to, nigdy tu nie bylo, ale z tych samych wzgledow co filister postawaniam nadrobic stratyfilester pisze:Ja się też przywitam, bo przez jakiś czas biernie tutaj tylko przeglądałem od czasu do czasu treść. Z powodu buderlu tam, gdzie wszyscy wiedzą mam nadzieję że tu częściej będę się aktywować

Takze witam wszystkich ktorych nie znam z "mitsuburcostamforum"

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A w razie gdyby ktoś miał też potrzebę się pożegnać na dzień dobry... http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?p=72461#p72461

A jakie to piwo?Konto usunięte pisze:Witajcie wszyscy nowi/nienowi, w lodówce jest piwo a na stole stoją czipsy

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
vicu, dla amatorów blondynek Carlsberg, dla kochających brunetki Guinness
(jak ktoś lubi to i xtra cold się znajdzie)

Konto usunięte, a dla amatorek?? 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Dla amatorek są inne atrakcje: amatorki, jak sama nazwa wskazuje, lubią męskie klimaty. Dlatego też dla amatorek blondynów jest siwucha, a dla amatorek brunetów soplica.... 

Witam bardzo serdecznie nowych starych i nowych nowych,i yyyy... witam nawet tych, których tu jeszcze nie ma a są

barbie pisze: A w razie gdyby ktoś miał też potrzebę się pożegnać na dzień dobry... viewtopic.php?p=72461#p72461![]()
![]()

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
He he - ale się zaroiło
Witam wszystkich nowych
w szczególności dawnego kompana z Nocnych Marków - cześć filester 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Cześć filester, to nie Ciebie widziałem wczoraj na Myśliwskiej w Pabianicach ok. 17-18 

Niestety to nie ja. Wczoraj tylko na uczelni byłem do południa a później w domu siedziałem. Jak by coś to teraz jeżdżę czarnym GT, Forek poszedł w odstawkę. Zresztą dziś pod Manu zobaczysz. Do wieczora 

filester, czasami w Pabianicach widzę GTka, ale nawet nie wiem jaki kolor. Właśnie wczoraj się mijaliśmy, w ostatniej chwili zauważyłem, że to GTek.
I żeby było w temacie witam wszystkich zaglądających tutaj od niedawna jeszcze raz.
I żeby było w temacie witam wszystkich zaglądających tutaj od niedawna jeszcze raz.