A dziękuję, odpadłem za bardzo i nie mam pomysłu póki co, co z tym fantem zrobićesilon pisze:Konto usunięte my friend, i jak tam Twoje wiatry ?

A dziękuję, odpadłem za bardzo i nie mam pomysłu póki co, co z tym fantem zrobićesilon pisze:Konto usunięte my friend, i jak tam Twoje wiatry ?
Konto usunięte pisze: odpadłem za bardzo
Wiesz Esi , to zależy co zjeesilon pisze: Konto usunięte my friend, i jak tam Twoje wiatry ?
Konto usunięte pisze: Zdarza mi się niestety usnąć przed 23 (ach ten wiek :-D) i wtedy jest jakaś lekka obsuwa
Piter 35 pisze: Esi używasz VRtool
Piter 35 pisze: wysłałem Ci ,że Chcę Cię do listy znajomych sprawdź
Konto usunięte pisze: A Ugrib'a używacie?
Jasne , przyznaj sie ,że nie umiesz obsługiwać ( ja juz się naumiałem przy pomocy pirata Fidoesilon pisze: nie, płyne jak prawdziwy stary wilk morski
Nie no Fido , Żonka mnie zabije jak jeszcze nad tym zasiądeKonto usunięte pisze: A Ugrib'a używacie?
Piter 35 pisze: przyznaj sie ,że nie umiesz obsługiwać ( ja juz się naumiałem przy pomocy pirata Fido )
Piter 35 pisze: Moja krypa to 22B Poland , wpisz w wyszukiwarke i mnie znajdzie
a nadawałeś coś, bo ja nie odebrałem sygnału ? ? ?vibowit pisze:Radiostacje wam na tych łajbach nie działają, czy jak?![]()
Konto usunięte pisze: pamiętaj tylko o Papui-Nowej Gwinei, bo w nią walniesz centralnie
esilon pisze: nie zakładam takiego dużego dryfu, przeslizgnę sie tuż tuż![]()
Konto usunięte pisze: ale o tym wielkim kawale lądu poniżej :-D
Prąd prądem ale czy wiatry w miare dobreesilon pisze: kombinuje tylko jak sobie z tym prądem morskim poradzić i mam chytry plan
Konto usunięte pisze: Czy nasz kolega 22B płynie
Piter 35 pisze: zobaczymy szczury lądowe jak będziecie płakuniać jak wpadniecie ten wir bezwietrzny
esilon pisze: a Fido_ już w pierwszej trzytysiączce![]()
no cóż czekam na flautę na Twoim akwenie
![]()