Piersią...?Chloru pisze: czy są fajne pielęgniarki i czy dobrze karmią
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Kruszyn pisze: Jak coś to dam sygnał
powiedz tylko kiedy, tak ze dwie godziny wczesniej

zdrówka Kruszyn

KaczkąWiS pisze:Piersią...?Chloru pisze: czy są fajne pielęgniarki i czy dobrze karmią

Przydałoby się ale niestety....a jest tu czym "karmić "WiS pisze: Piersią...?

Paul_78 pisze:
Kaczką![]()
Paul_78, Pisowską
Nie ma co się martwić będę żył

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Kruszyn pisze: Nie ma co się martwić będę żyłnie wypada zejść i znajomych w koszta wpuszczać jak kwiaty takie drogie
![]()
To nawet nie o to chodzi. Byleby legaś potem trafił w dobre forumowe ręce

Konto usunięte, tys prawda
Dido dobrze się prowadził to jak coś to załatwione 

ojej...Kruszyn pisze: Siedzę od tygodnia zamknięty w szpitalu

Nie wiem dlaczego, ale pierwsza myśl jaka mi się nasunęła to "jak to? czemu Kruszyn nic wcześniej nie powiedział że idzie do szpitala?"

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Kruszyn, zdrowia życzę i szybkiego powrotu do domu 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Doxa, nie mówiłem bo nie wiedziałem
wzięli mnie z zaskoczenia
gregski, mały 5150, dzięki

gregski, mały 5150, dzięki

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Kruszyn pisze: wzięli mnie z zaskoczenia
To ja jednak zapytam wprost

W jakim szptalu leżysz i co Ci dolega

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Pewnie napisze, że jest zdrowy. Wszyscy tak mówiąrrosiak pisze: W jakim szptalu leżysz i co Ci dolega

rrosiak, w walentynki dostałem Różę (nie różyczkę) w prezencie
Noga czerwona od kolana do kostki i skóry jakby za mało bo zajebiście spuchła. Sześć razy dziennie kroplówka z antybiotykiem dożylnie. Leżę w wolskim .Jaśniej chyba się nie da 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
Kruszyn pisze:rrosiak, w walentynki dostałem Różę (nie różyczkę) w prezencieNoga czerwona od kolana do kostki i skóry jakby za mało bo zajebiście spuchła. Sześć razy dziennie kroplówka z antybiotykiem dożylnie. Leżę w wolskim .Jaśniej chyba się nie da
No to niedobrze

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

W piątek srebrny karawan będzie docierał nowe hamulce w mieście stołecznym .Godziny wieczorne prosze o w zmorzoną ostrożność 

hłe hłe miałem to kiedyś. 3 dni w szpitalu z kroplówką.Kruszyn pisze:rrosiak, w walentynki dostałem Różę (nie różyczkę) w prezencieNoga czerwona od kolana do kostki i skóry jakby za mało bo zajebiście spuchła. Sześć razy dziennie kroplówka z antybiotykiem dożylnie. Leżę w wolskim .Jaśniej chyba się nie da
Fajnie było

minimus, jak to zrobiłeś mi 11 dni zafundowali (jak w piątek wypuszczą)
dziś zarwę nockę z Kasią, czyli będę przygotowywał się do werbalnego starcia na gruncie socjologii języka by egzamin zdać. mam nadzieję, że wylosuję pytania tyczące wysepek wiedzy
, znajdujących się na oceanie jej braku.
Kruszyn, szybkiego powrotu do formy :)

Kruszyn, szybkiego powrotu do formy :)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
So What!, Barthol, dzięki ,dzieki
- rrosiak
- 6 gwiazdek
A z cyklu przygód z NFZ to dzisiaj po prawie 3 miesiącach oczekiwania byłem u lekarza rehabilitanta, a następnie zapisałem się na zabiegi - tylko tydzień oczekiwania.
Niestety moja radość trwała bardzo krótko, bo nie zdążyłem opuścić terenu ośrodka, gdy zadzwoniła do mnie Pani z recepcji i powiedziała, że nie mogę korzystać z zabiegów, bo moje skierowanie od ortopedy jest nieważne
Najlepsze jest to, że wizyta u rehabilitanta również jest nieważna i została wykreślona z rejestru
W jakim ja kurna kraju żyję

Niestety moja radość trwała bardzo krótko, bo nie zdążyłem opuścić terenu ośrodka, gdy zadzwoniła do mnie Pani z recepcji i powiedziała, że nie mogę korzystać z zabiegów, bo moje skierowanie od ortopedy jest nieważne

rrosiak pisze: W jakim ja kurna kraju żyję
żyjesz w takim pieknym kraju, że np ja płacę "zdrowotne" dwa razy , cikawe czy jakby co (odpukać) to bede miał dwa razy lepiej,
nikt jeszcze sensownie nie wytłumaczył dlaczego jezeli mam zarejestrowane 2 działalności to mam 2 razy płacić składkę

- rrosiak
- 6 gwiazdek
esilon pisze: dlaczego jezeli mam zarejestrowane 2 działalności to mam 2 razy płacić składkę a nadal zachorowac mogę jeden ja
Bo tak wymyślił ustawodawca

Zdrowotne to akurat niewielki ból bo odliczasz od podatku (co prawda rolują Cię na 1,25%, ale...), natomiast w moje przygodzie z NFZ lekarz odwalił swoja robotę, ale nikt mu za to nie zapłaci, bo oficjalnie u niego nie byłem. Kiedy przyjdę (a nie przyjdę

esilon, będziesz miał cztery razy lepiej
Do mnie już dwie pielegniarki się nie odzywają po tym jak zaczęły na mnie "unosić "głos ,że mi wenflon się złamał a rano włożony
Teoria spisku była taka ,że wyjąłem sobie z żyły połamałem i z nudów włożyłem na swoje miejsce
Wytrzymałem pięć zdań następnie sprowadziłem siostrzyczkę na ziemie lekkim warknięciem no było coś jeszcze o IQ pani...
Teraz czekam na zemstę siostrzyczek hehehe

Teraz czekam na zemstę siostrzyczek hehehe

Wesoło tam masz
I nie byłeś posłusznym barankiem. Siostry Cię teraz sprowadzą na ziemię. Dostaniesz rozgotowany makaron, używaną kaczkę i Bóg wie co jeszcze