Sprzedam czesci tuning do subaru FORESTER nowe 03-05
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Sprzedam czesci tuning do subaru FORESTER nowe 03-05
Witam
Kupiłem sobie pare czesci poprawiajacych wygląd do mojego Forestera ale niestety nie pasuja , są do innego rocznika wiec moze ktos był by zainteresoweny .
Super jakość , wszystko oryginalne i nowe
kontakt 606 126 255 Maciek
[email protected]
pozdrawiam
Kupiłem sobie pare czesci poprawiajacych wygląd do mojego Forestera ale niestety nie pasuja , są do innego rocznika wiec moze ktos był by zainteresoweny .
Super jakość , wszystko oryginalne i nowe
kontakt 606 126 255 Maciek
[email protected]
pozdrawiam
- Załączniki
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Sprzedam czesci tuning do subaru FORESTER nowe 03-05
Ej, dywaniki to powinny pasować. Ile za te chodniczki?
dywaniki 250 zł , do mojego nie pasują , napisałem wyraznie .
I krew mnie zalewa bo są grube , zajebiste i nikt takich nie ma a ja musze je opylic zamiast zostawić dla siebie
Ale tak to jest jak ktoś kupuje na hura i nie doczyta do końca
Jak ktoś chce sobie odpicować to gwarantuje wysoką jakość , nie takie gówno jak mają u nas w salonach subaru .....
EMIL FREY 300 ZŁ za takie gówno
pozdrawiam
I krew mnie zalewa bo są grube , zajebiste i nikt takich nie ma a ja musze je opylic zamiast zostawić dla siebie
Ale tak to jest jak ktoś kupuje na hura i nie doczyta do końca
Jak ktoś chce sobie odpicować to gwarantuje wysoką jakość , nie takie gówno jak mają u nas w salonach subaru .....
EMIL FREY 300 ZŁ za takie gówno

pozdrawiam
trojan pisze: dywaniki 250 zł
faktycznie kawiorowe te dywaniki ,
mnie tez taki zakup czeka ale kupie dopiero po przymiarkach bo faktycznie te dedykowane do Forestera niekoniecznie pasuja do każdego Forestera, także My Friend najpierw przymierz potem kupuj
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
esilon pisze: mnie tez taki zakup czeka ale kupie dopiero po przymiarkach bo faktycznie te dedykowane do Forestera niekoniecznie pasuja do każdego Forestera, także My Friend najpierw przymierz potem kupuj
Dywaniki z mojego MY99 pasują do Didowego MY2007 i odwrotnie, więc nie widzę jakby większego zagrożenia. Niemniej 250zł to zdecydowanie za kawiorowo jak dla mnie

Konto usunięte pisze: Dywaniki z mojego MY99 pasują do Didowego MY2007 i odwrotnie
a ja juz prawie kupiłem takie średniokawiorowe z haftowanym

ja wydałem ostanimi czasy 150pln na grube, podgumowane, czarne, welurowe, dywany super wyglądają w środku - od razu świeżością bije !
.
Kupili i nie kupili , w każdym razie dywaniki są na prawdziwym wypasie .
Jak ktoś chce oblookac to zapraszam do miasta Krakuff

Jak ktoś chce oblookac to zapraszam do miasta Krakuff

ja takie mam (MY07), są rzeczywiście zajebiste, przez rok ani śladu użytkowania, polecamtrojan pisze: I krew mnie zalewa bo są grube , zajebiste i nikt takich nie ma

Właśnie , wysoka jakosc wykonania i gwarantowane zadowolenieanakinsky pisze:ja takie mam (MY07), są rzeczywiście zajebiste, przez rok ani śladu użytkowania, polecamtrojan pisze: I krew mnie zalewa bo są grube , zajebiste i nikt takich nie ma

-
Sławek
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
- Polubił: 2 razy
- Polubione posty: 0
A nakładka na maskę do jakiego modelu pasuje i jaka cena?
Nakładka przód 350 zetaSławek pisze:A nakładka na maskę do jakiego modelu pasuje i jaka cena?

do czego potrzebna jest taka nakładka, przed czym chroni maskę, może przed pieszymi ?
- eddie_gt4
- 4 gwiazdki
- Auto: zono-woz FXT MY'16 & daily WRX MY'15 & fun-car Celica GT-Four MY'96
- Polubił: 1 raz
ta nakladka to tzw. "mucho-otbojnik" (tj. "zabojca much"esilon pisze:do czego potrzebna jest taka nakładka, przed czym chroni maskę, może przed pieszymi ?

jest to diwajs m.in. BARDZO popularny w poludniowych stanach USA, Ukrainie, Rosji... ponoc podnosi strumien powietrza, co sprawia, ze muchy i inne swinstwo nie trafia/w mniejszym stopniu traqfia na przednia szybe... diwajs NIE ZALECANY do Turbo Forkow
generalnie dosc kontrowersyjne urzadzenie (jedni sobie b. chwala. inni twierdza, ze niedaje zadnych odczuwalnych mucho-zabojczych efektow

p.s. kilimki - USDM, fajne sa, sa grubsze i bardziej "pancerne" (

Jezdzic nie umiem, ale bardzo lubie 

Chroni przed obtłuczeniami przez kamyki. Ta strefa maski jest zawsze najbardziej poobijana kamykami. Jeśli maska jest wykonana z blachy stalowej, to potrafi zacząć korodować z tego powodu. W moim Foresterze jest aluminiowa, więc mimo, że jest sporo odprysków, nie koroduje. Myślę, że to przydatny gadget, tyle, że wypadałoby go wozić od nowości.esilon pisze:do czego potrzebna jest taka nakładka, przed czym chroni maskę, może przed pieszymi ?

co nie zmienia faktu, że nawet wygląda się z tym "kontrowersyjnie" 

przed muchami za 350 to trochę bez sensu, wystarczy pomalowac na niebiesko i mucha nie siada (podobno cholernie nie lubią niebieskiego)
- eddie_gt4
- 4 gwiazdki
- Auto: zono-woz FXT MY'16 & daily WRX MY'15 & fun-car Celica GT-Four MY'96
- Polubił: 1 raz
cala przednia szybeesilon pisze:przed muchami za 350 to trochę bez sensu, wystarczy pomalowac na niebiesko i mucha nie siada (podobno cholernie nie lubią niebieskiego)

p.s. Subaru bug shield (aka Bugflector

etc.
Jezdzic nie umiem, ale bardzo lubie 

-
jmiciuk
- 2 gwiazdki
- Auto: Narazie jezdzę rowerem :)
- Polubił: 0
Nawet Cejrowski gdziestam mowil ze maja pomalowane domki na niebiesko zeby im muchy nie siadaly. Ale tu chodzi o to ze te muchy same nie siadaja, to bardziej forek siada na muchy, tudziez robi za packę. więc malowanie chyba niema nic do tego
A kto ich lubi, tych niebieskich? Zwłaszcza, gdy jedziesz 150 km/h.esilon pisze:(podobno cholernie nie lubią niebieskiego)

Nie wiedziałem, że niebieska farba wytwarza pole siłowe.

czarne jest piękne...
jmiciuk pisze: to bardziej forek siada na muchy, tudziez robi za packę. więc malowanie chyba niema nic do tego
aha, dzięki to w takim razie nie maluję, chyba se kupie taką nakładke