No nie do końca konkurencyjną, bo nie jest to taki wypas jak 2-dniowe szkolenie dla osób, które zakupiły samochód w SIP.
Sprawa wygląda tak - są to instruktorzy współpracujący z Rakietową, a nie ludzie z Kielc. Mają na wyposażeniu jakieś WRX (może też STi) hawkeye. Szkolenie jest najbardziej kompleksowym ze wszystkich, które oferują, bo zawiera w sobie kurs I i II stopnia oraz elementy jazdy sportowej. Całość nastawiona oczywiście tylko na prowadzenie samochodu 4x4. Powiedziano mi, że właściciele 4x4, którzy odbywali u nich szkolenia normalne, czyli niedosyt, że jednak szkolenie jest relatywnie ogólne, a że takich osób było coraz więcej, to postanowili rozpocząć szkolenia, na których nacisk będzie kładziony na wykorzystanie pełnego potencjału 4x4.
Jeśli ktoś ma zabawki w stylu DCCD, to też na kursie ma być omówione to, jak ich używać i ile z nich można wycisnąć.
Całość trwa 5 godzin, więc myślę, że jak na 6 osób to możliwości poćwiczenia będzie w cholerę... Miejmy nadzieję, że 1 bak wystarczy
vibovit - jak już wspomniałem na początku postu, to nie jest
http://www.sjs.pl.
zapisujcie się, to pośmigamy razem :)