Bo musiałbyś przełożyć radio, antenę od CB, no i poodklejać misie z szybhuzar105 pisze: Jeśli koszt takiej operacji, był by taki sam lub troszeczkę wyższy niż standardowa wymiana. To dlaczego nie?

Bo musiałbyś przełożyć radio, antenę od CB, no i poodklejać misie z szybhuzar105 pisze: Jeśli koszt takiej operacji, był by taki sam lub troszeczkę wyższy niż standardowa wymiana. To dlaczego nie?
Racjainquiz pisze:Bo musiałbyś przełożyć radio, antenę od CB, no i poodklejać misie z szybhuzar105 pisze: Jeśli koszt takiej operacji, był by taki sam lub troszeczkę wyższy niż standardowa wymiana. To dlaczego nie?
Nooo... mają. Ale nijak się to ma do "co niesie najbliższa przyszłość" - ani USB, ani Flash Memory to nic nowego.vibowit pisze:W sumie to nie wiem gdzie lepiej pasuje, tutaj czy do wątku motocyklowego.![]()
http://www.engadget.com/2009/03/10/usb- ... h-reality/
Ludzie to mają pomysły.
A masz wejście do anteny w telefonie? Są też anteny wzmacniające sygnał bluetooth, ale spotkałem się z tym tylko w jednym aparacieArno pisze:Czy ktos z was slyszal o antenie wzmacniajacej do GSM, bo mam w domu bardzo slaby sygnal. Sa anteny na kabel chyba, ale ja bym chetnie zobaczyl na bleutooth.
Jest coś takiego jak ripiter do gieesema - antena nad-odb zewnętrzna, antena nad-odb wewnętrzna i wzacniaczopodobny narząd montowany w środku. NIe wymaga ingerencji w sam telefon. Na alledrogo zaczyna się od 1,2k PLN. Nie używałem więc się nie wypowiadam - natomiast mają to u siebie zamontowane typy w fortórbo w Mysiadle - może Kuba coś doda od się.Arno pisze:Czy ktos z was slyszal o antenie wzmacniajacej do GSM, bo mam w domu bardzo slaby sygnal. Sa anteny na kabel chyba, ale ja bym chetnie zobaczyl na bleutooth.
Jestem ciekaw jak wpływa coś takiego na nasze piękne ciało ;)michal pisze:Jest coś takiego jak ripiter do gieesema - antena nad-odb zewnętrzna, antena nad-odb wewnętrzna i wzacniaczopodobny narząd montowany w środku. NIe wymaga ingerencji w sam telefon. Na alledrogo zaczyna się od 1,2k PLN. Nie używałem więc się nie wypowiadam - natomiast mają to u siebie zamontowane typy w fortórbo w Mysiadle - może Kuba coś doda od się.Arno pisze:Czy ktos z was slyszal o antenie wzmacniajacej do GSM, bo mam w domu bardzo slaby sygnal. Sa anteny na kabel chyba, ale ja bym chetnie zobaczyl na bleutooth.
AFAIK takArno pisze: dzieki. znalazlem w internecie.
ciekawe czy to dziala na kilka sieci na raz.
nijak? sieje to mniej niż bts i relatywnie mniej niż komórka przy uchu.huzar105 pisze: Jestem ciekaw jak wpływa coś takiego na nasze piękne ciało ;)
Jaką masz pewność, że za 20 lat nie będziesz miał szarych placów w miejscach, gdzie się nosiło telefon?michal pisze:nijak? sieje to mniej niż bts i relatywnie mniej niż komórka przy uchu.huzar105 pisze: Jestem ciekaw jak wpływa coś takiego na nasze piękne ciało ;)
Tak samo, jak tysiące innych źródeł promieniowania EM, które nas otaczają.huzar105 pisze: Jestem ciekaw jak wpływa coś takiego na nasze piękne ciało ;)
Pewności nie mam żadnej, ale na tej zasadzie to nie powinieneś zbliżać się do jakiegokolwiek większego miasta gdzie jest od cholery różnych urządzeń transmisyjnych pracujących w dziwnych częstotliwościach. ATSD terminal gsmowy nadaje dużo mniejszą mocą niż nmt, czy inna tetra.huzar105 pisze:Jaką masz pewność, że za 20 lat nie będziesz miał szarych placów w miejscach, gdzie się nosiło telefon?michal pisze:nijak? sieje to mniej niż bts i relatywnie mniej niż komórka przy uchu.huzar105 pisze: Jestem ciekaw jak wpływa coś takiego na nasze piękne ciało ;)
Bo to jest takie rozumowanie, że ja tego dotykam ;)michal pisze:
Pewności nie mam żadnej, ale na tej zasadzie to nie powinieneś zbliżać się do jakiegokolwiek większego miasta gdzie jest od cholery różnych urządzeń transmisyjnych pracujących w dziwnych częstotliwościach. ATSD terminal gsmowy nadaje dużo mniejszą mocą niż nmt, czy inna tetra.
Ja przepraszam, ale ja sie nie znam. T ptam, a ze to nowinka, a ze na telefoniczne to nie zagldam, choc wypadalo przed zmiana, ale madry Polak...maruda pisze:
Telefoniarze, psiakrew...