Powitanie
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Re: Powitanie
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

rrosiak złapałeś barbie na pomyłce hehehehe
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Wczoraj stałem się forumowiczem... Wszystkich serdecznie witam...
Mam pytanie: jak stać się posiadaczem naklejki forum :)
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Mam pytanie: jak stać się posiadaczem naklejki forum :)
Z góry dziękuję za odpowiedź.
vonpaulus, witaj na forum 
Co do naklejek, to juz odpowiadalem w innym watku. Skontaktuj sie z Godlikiem lub zajrzyj tu: http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=1446

Co do naklejek, to juz odpowiadalem w innym watku. Skontaktuj sie z Godlikiem lub zajrzyj tu: http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=1446
Patrz jaki szczególarzbarbie pisze:Oj no. Drobiazg

Witam wszystkich Nowych

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Witam wszystkich.
Chorobą o nazwie Subaru zaraziłem się jakieś dwa lata temu, no może nawet trochę wcześniej jak pojeździłem GT-kiem kolegi
Teraz wygląda na to, że moja lepsza połowa też połknęła bakcyla - chce żebym jej p206 wymienił na forysia
Nie protestuję, chociaż cienko to widzę, bo naszym legasiem (albo jak mawia moja żona widząc moje podejście do tego samochodu - legasią) jako kierowca przejechała do tej pory 2 (słownie: dwa) metry po parkingu
Chorobą o nazwie Subaru zaraziłem się jakieś dwa lata temu, no może nawet trochę wcześniej jak pojeździłem GT-kiem kolegi

Teraz wygląda na to, że moja lepsza połowa też połknęła bakcyla - chce żebym jej p206 wymienił na forysia

Nie protestuję, chociaż cienko to widzę, bo naszym legasiem (albo jak mawia moja żona widząc moje podejście do tego samochodu - legasią) jako kierowca przejechała do tej pory 2 (słownie: dwa) metry po parkingu

Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
— Albert Einstein
— Albert Einstein
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
mac, foryś (zakładam, że w poprzedniej budzie) jest autem o wiele łatwiejszym do prowadzenia dla kobiet niż legacy. I dziewczyny go uwielbiają, wszystko dobrze widać z wysoka, łatwo zabrać dzieci lub psa.... Zresztą sam zobacz 
http://lesbianlife.about.com/od/otherfu ... anCars.htm

http://lesbianlife.about.com/od/otherfu ... anCars.htm
Konto usunięte, no tak, oczywiście że w poprzedniej budzie.
Podstawowe kryteria, to że: ma być bezpieczny, bezawaryjny, do wożenia dzieci, no i najważniejsze nie może być nowy.
Nie tylko dlatego, że stary bardziej jej się podoba, ale cytuję: "gdybym go zarysowała albo wgniotła to byś mi truł przez tydzień"
Co racja to racja
Także będę musiał jej poszukać czegoś pomiędzy 2005-2007.
Podstawowe kryteria, to że: ma być bezpieczny, bezawaryjny, do wożenia dzieci, no i najważniejsze nie może być nowy.
Nie tylko dlatego, że stary bardziej jej się podoba, ale cytuję: "gdybym go zarysowała albo wgniotła to byś mi truł przez tydzień"

Co racja to racja

Także będę musiał jej poszukać czegoś pomiędzy 2005-2007.
Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
— Albert Einstein
— Albert Einstein
Witam serdecznie i pozdrawiam !
Wrocław, Legacy H6
Aktualnie jest fanem wątku o "cholernych dyfrach"
...- "dla mnie bomba" :)
Wrocław, Legacy H6
Aktualnie jest fanem wątku o "cholernych dyfrach"

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
tombog witaj, dawno Cię nie widziałem. Miejsce pobytu zmieniłeś 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

Witam Wszystkich serdeczenie
Wirusem o nazwie Subaru zaraziłem sie juz dosc dawno, ale musiałem "dojsc" do pełnego zakazenia
małymi krokami. Pare dni temu przesiadłem sie z Ibizy Sport 1.8 T (156 KM ) na czarną Subaru Impreza WRX :). Mam nadzieje ze bardzo często Was będe odwiedzał na forum i nawiąze nowe znajomosci. Pozdrawiam z Krakowa 
Wirusem o nazwie Subaru zaraziłem sie juz dosc dawno, ale musiałem "dojsc" do pełnego zakazenia

-
Vincent Vega
- 0 gwiazdek
- Auto: bus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0