Wrocław - SZKOŁA JAZDY SUBARU - Rakietowa

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubił: 0
Polubione posty: 1 raz

Re: Wrocław - SZKOŁA JAZDY SUBARU - Rakietowa

Post 3 mar 2009, o 20:01

o no właśnie, bo też miałem o to zapytać... MAZI, czemu nie pałasz do niego sympatią? Ale miejmy nadzieję, że poziom będzie prezentował pro.. No i chyba nie będzie to tylko 1 koleś... Piotruś, spoko loko, ja też nigdy na czymś takim niebyłem... całe życie szkoliłem się na własnych przemyśleniach i błędach... :lol: Czas skonfrontować to z rzeczywistością :thumb:

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Polubione posty: 0

Post 3 mar 2009, o 22:49

Ten Pan jak jak go okreslam to sami zobaczycie nie bede wam psuł niespodzianki :giggle:
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 4 mar 2009, o 01:34

Ty MAZI nie cwaniakuj, bo jedziemy teraz na tym samym wozie.. (ale nie tym samym wozem :P )
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 4 mar 2009, o 08:53

eMTI to nie jest cwaniakowanie sam zobaczysz :thumb: ja mam nadzieje ze bedzie fajnie juz raz brałem w szkoleniu ale nie subaru i się podobało ale ....
Zobacymy :o
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....

piotruś
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
Polubił: 320 razy
Polubione posty: 202 razy

Post 4 mar 2009, o 14:26

Hmmmm.... a "na kropce" Olleo źle mówi o Rakietowej :?
cyt: "...piotruś, Redeco? Mam powazne watpliwosci, czy ta "szkola jazdy subaru" ma cokolwiek wspolnego z http://www.sjs.pl. Probowales to moze potwierdzic? Na http://www.sjs.pl nie widze zadnej informacji, a ceny z reguly sa sporo nizsze (500zl vs. 350zl).
Z informacji forumowiczow szkola jazdy redeco posiada szkoleniowcow, ktorzy psuja kierowcow (i trzeba potem ich dlugo naprawiac). Obawiam sie, ze po prostu podpieli sie pod chwytliwa nazwe...."

i tutaj: http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?t=123260
Wiecie coś na ten temat, znacie inne opinie o torze Rakietowa i instruktorach :?:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 4 mar 2009, o 15:09

Piotruś, podrzuć linka do Twojej rozmowy z Olleo.. no chyba, że to jest wymiana PW, a nie wątek... Ja ta bym się nie bał... przynajmniej sobie poszalejemy.. Poza tym może Olleo mówił o normalnych kursach (na co by wskazywała cena)..

Ok.. w momencie jak to pisałem, ładował się link z Twojego postu... nie zauważyłem, że już mam odpowiedź na moje pytanie ;-)

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 4 mar 2009, o 16:15

Szkolenia we Wrocławiu nie są prowadzone i powiązane w żaden sposób ze Szkołą Jazdy Subaru.
Wykorzystywanie przez nich nazwy SJS jest co najmniej nie na miejscu.

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 4 mar 2009, o 18:01

Macie racje SJS raczej jest zarezerwowana dla KIelc... Zobaczymy jak bedzie na tym szkoleniu ,,, :o

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 4 mar 2009, o 18:17

MAZI, nie pękajmy, będzie dobrze.. najwyżej my ich czegoś nauczymy ;) :mrgreen: Wracając jeszcze do cytatu z Olleo, to tutaj plus jest jeszcze taki, że szkolenie będzie całkowicie dopasowane do specyfiki 4x4, a w kielcach wszystkie szkolenia "dla plebsu" są uniwersalne. Możliwe więc, że nie będzie tak źle :) Poza tym nie wiemy, kto komentował tych instruktorów, jakie miał skille itp.. :)

piotruś
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
Polubił: 320 razy
Polubione posty: 202 razy

Post 4 mar 2009, o 19:07

Będzie suuuuper, zobaczycie :!: Ja jestem dobrej myśli i już nie mogę się doczekać 5 kwietnia :thumb: Gdy się wczoraj zapisywałem, zapytałem Pani, czy mogę zabrać syna. Powiedziała, że oczywiście mogę, i że tacy pasażerowie mają tam nawet gdzie odpocząć, bo często zdarza się, że po pewnym czasie jazdy "na prawym" kręci im się w głowie i trochę mają dość ... :-d Więc chyba będzie dość intensywnie :evilgrin: Na mnie duże wrażenie robi sam autodrom z tymi kurtynami wodnymi i płytami poślizgowymi - liczę na to, że czegoś mnie tam nauczą, albo ... oduczą :oops: . No a poza tym będzie nas tam tylko 6 kierowców - to też jest ważne :idea:

rasputin
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: WRX

Post 5 mar 2009, o 10:22

"autodrom" fajniej wygląda na zdjęciach niż w rzeczywistości :)
sądzę, że w wielkopolsce są lepsze obiekty robiące wrażenie - Tor Poznań :-d
.

Vert
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 14 mar 2009, o 23:53

uwazam ze naywanie szkolenia szkola jazdy subaru to mega sciema i wylada to totalnie nie powaznie :evil:
badz co badz sjs jest powazna i dobra instytucja.a jak ktos ma przynajmniej troche oleju w glowie nie podszywa sie pod dobra i sprawdzona firme...
b.
to ja. wasz Rysiek Ochucki

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 15 mar 2009, o 00:26

Dlatego też podjąłem się zadania - dla dobra ogółu - sprawdzenia i porównania.. 5 kwietnia będę wśród grupy, która przejdzie pierwsze w historii tego typu szkolenie na Rakietowej, a potem 29 kwietnia będę w pierwszej tego typu grupie w Kielcach. Pojadę, przejadę, ocenię i wszystko będzie jasne :)

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 15 mar 2009, o 10:52

Zobaczymy tak jak eMTi mowi ... ale takie małe pytanie Ty nie miałes stycznosci z Panem S.??

szczur75
3 gwiazdki

Post 15 mar 2009, o 11:15

MAZI pisze: ale takie małe pytanie Ty nie miałes stycznosci z Panem S.??

:mrgreen:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 15 mar 2009, o 12:30

nie miałem.. :whistle: Przecież mnie nie zabije, czyli do Kielc dożyję :] :lol: Dzięki uwagom i opiniom wielu osób jestem już przygotowany na jego osobę, więc nawet jeśli będzie jednym z instruktorów 5-ego, to będę przygotowany 8-) Choć wydaje mi się, że jeśli śledzi nasze wątki, to może zachowywać się nieco inaczej niż to, jak go opisują...

Przylepka
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: GieTunia MAZIego :))))

Post 15 mar 2009, o 19:50

eMTi pisze: Choć wydaje mi się, że jeśli śledzi nasze wątki, to może zachowywać się nieco inaczej niż to, jak go opisują...
na coś takiego bym nie liczyła na Twoim miejscu

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 16 mar 2009, o 03:20

no to faktycznie będzie oznaczało, że jest taki, jakim go opisują i ma opinie klientów gdzieś :) Ale problem w tym, że nam za bardzo już nie zaszkodzi, a swoją pozycję może tylko pogorszyć... Zwłaszcza, że naprawdę mam zamiar dokładnie opisać co i jak się tam będzie działo.. :evilgrin: A w przypadku ewidentnych kaczanów sprawę będzie można nagłośnić szerzej.. 8-)

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 16 mar 2009, o 03:30

Vert pisze: uwazam ze naywanie szkolenia szkola jazdy subaru to mega sciema i wylada to totalnie nie powaznie :evil:
badz co badz sjs jest powazna i dobra instytucja.a jak ktos ma przynajmniej troche oleju w glowie nie podszywa sie pod dobra i sprawdzona firme...
b.

Czego się spodziewać po kimś kto reklamuje się przy pomocy WRXa udającego STiaja? :whistle:

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 16 mar 2009, o 12:08

Ze bardzo chciałbym miec STI ale parzcie nie musze miec bo mam WRX ktory wygnlonda jak STI :lol: :giggle:

Przylepka
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: GieTunia MAZIego :))))

Post 16 mar 2009, o 22:42

to się nazywa WRX stylizowany na STI lub lepsze WRX po kompleksowym tuningu wizualnym na STI :-)

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 17 mar 2009, o 09:15

UWAGA UWAGA - W dziale aktualności na stronie Redeco zmienił się tytuł newsa na "SZKOŁA JAZDY samochodem SUBARU" :) Czyli jakiś efekt mamy. Co prawda po lewej w terminarzu nazwa pozostała, ale zawsze to jakiś krok do przodu :).

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 17 mar 2009, o 13:30

HAHAHAH DOBRE :giggle: :giggle: :giggle:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 17 mar 2009, o 13:54

MAZI, jak to z Tobą w końcu będzie? Atakujesz obydwa szkolenia, czy tylko któreś, a jak tak, to które?

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 17 mar 2009, o 14:50

eMTI na chwile obecna jest tak - Rakietowa jesem za ale narazie licze finanse bo nie jest to mało za szkolenie 5 godzinne.
Tor Kielce - jestem 4 kołami za ale data i to jest przeszkoda dla mnie bo do Kielc bardzo chce pojechac jak bedzie inny termin to wole te pieniadze dac na Kielce przyjechac w piatek przekimac sie i czy bedzie to w weeknd ( mam taka nadzieje) to bardzo bede zadowolony.
Ale na Rakietowa nie mowie narazie nie .... moze bedzie wiecej info jak bedzie wyglondac to szkolenie i zobaczymy :idea: :thumb:

ODPOWIEDZ