Subaru Diesle
Re: Subaru Diesle
W moim przypadku nie mam i nie miałem problemu ze sprzęgłem w innych Subaru , w Legacy zero problemów mimo że było to auto w czasach gdzie trzeba je było kupić przejechane przez walec bo inaczej było za drogie , w Imprezie GT , którą cały czas mam zero problemów jedyny problem to czy takie amory czy inne , a może to zmienić ................................znane problemy spędzające nie jednemu na tym forum sen z powiek .::))
Więc jak się obchodzić ze sprzęgłem wiem , jak jezdzić Subaru wiem , problem w tym że zestaw z Dieslem się po prostu sypie , i nie mam na to wpływu , u mnie w domu OBK służy do rodzinnych wyjazdów , do roboty mam inne auto do zabawy Impreze .
Więc jak się obchodzić ze sprzęgłem wiem , jak jezdzić Subaru wiem , problem w tym że zestaw z Dieslem się po prostu sypie , i nie mam na to wpływu , u mnie w domu OBK służy do rodzinnych wyjazdów , do roboty mam inne auto do zabawy Impreze .
Ossa pisze: zestaw z Dieslem się po prostu sypie
Moze I stopień SJS pomoze zrozumieć dlaczego

Pozdr. Ujar
ps.wiecej szczególów : http://www.sjs.pl
Galu - nie moga z usmiechem, bo im pewnie kazali ciac koszty i oszczedzac.
To zaraz sie okaze ze jak tlok w nowym aucie wyjdzie bokiem to bedzie wina kierowcy.
Bo mogl nie zapalac.
To zaraz sie okaze ze jak tlok w nowym aucie wyjdzie bokiem to bedzie wina kierowcy.
Bo mogl nie zapalac.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
SJS chętnie w wolnej chwili ale tego najbardziej brak . Jeżeli Kolega wie w czym tkwi szkopuł proszę o radę , jednak dotychczas do tego żeby Subaru się nie psuło nie potrzebne było wykształcenie na poziomie :
1Stopnia SJS
Jeżeli jest to konieczne należy to przedstawić w "Skróconej instrukcji obsługi" , co jest następnym żenującym elementem w Subaru kupowanym w Polsce - Gruba instrukcja w języku niemieckim i na odwal 4 kartki po polsku będące przykładem wyjątkowej oszczędności polskiego dystrybutora .
Powinni także informować klienta przy zakupie najlepiej w formie pisemnej za potwierdzeniem :
"Do prowadzenia samochodów Subaru z silikiem Diesla wymagany jest 1 stopień SJS w innym przypadku klient traci prawo do gwarancji "
Taki teks słyszałem już od przedstawiciela SIP , Kolega jakby tym samym głosem mówił .
1Stopnia SJS
Jeżeli jest to konieczne należy to przedstawić w "Skróconej instrukcji obsługi" , co jest następnym żenującym elementem w Subaru kupowanym w Polsce - Gruba instrukcja w języku niemieckim i na odwal 4 kartki po polsku będące przykładem wyjątkowej oszczędności polskiego dystrybutora .
Powinni także informować klienta przy zakupie najlepiej w formie pisemnej za potwierdzeniem :
"Do prowadzenia samochodów Subaru z silikiem Diesla wymagany jest 1 stopień SJS w innym przypadku klient traci prawo do gwarancji "
Taki teks słyszałem już od przedstawiciela SIP , Kolega jakby tym samym głosem mówił .
W wiekszosci przypadkow nie jest potrzebnyOssa pisze: "Do prowadzenia samochodów Subaru z silikiem Diesla wymagany jest 1 stopień SJS

Kolega chyba powinien sprzedac ten samochod

Pozdr.U
W zadnym razie nie jest potrzebny, ale jest obowiazkowy. I kwity na to sa sprawdzane przez Centoosh Division.
Chlopaki z mlodziezowki SjS - ( jot jak jugend) - to zrodlo dofinansowania dla organizacji Szpecjalinternacjonalepanzerfaust.
Nie nalezy lekcewazyc malych zyskow. Tu 400 tam 500, 1600 za amorek i ziarnko do ziarnka... I na doksztalcanie zagraniczne jak znalazl.
Chlopaki z mlodziezowki SjS - ( jot jak jugend) - to zrodlo dofinansowania dla organizacji Szpecjalinternacjonalepanzerfaust.
Nie nalezy lekcewazyc malych zyskow. Tu 400 tam 500, 1600 za amorek i ziarnko do ziarnka... I na doksztalcanie zagraniczne jak znalazl.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Arno przez twój pesymizm nie będę mógł spać dzisiaj 

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
wez sie przelec na rowerku nocna pora do Baligrodu i zasniesz jak niemowle
Pytałem o rade , dostałem złośliwość , czy się mylę czy Kolega jest osobą związaną w jakiś sposób z Subaru w Polsce , bo styl jakby identyczny , proszę o szczerą odpowiedz :::))ujar pisze: W wiekszosci przypadkow nie jest potrzebny
Pozdr.U
A swoją drogą analizowałem sprzedanie auta zaproponowałem to Salonowi w którym kupiłem 6 - mcy temu otrzymałem propozycję cenową :
50 000 zł za auto 6 cio miesięczne z przebiegiem 22000 km w pełnej opcji , 1 właściciel , kupiony - u nich itd......::::))) Serwisowane oczywiście , po 5 tysiącach także .
Ostatnio zmieniony 5 mar 2009, o 23:01 przez Ossa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ossa pisze: Pytałem o rade , dostałem złośliwość , czy się mylę czy Kolega jest osobą związaną w jakiś sposób z Subaru w Polsce , proszę o szczerą odpowiedz :::))
Kolega ujar zdaje się być pracownikiem aso - chyba, że szefowi pożycza loginu ;)
Ossa pisze: A swoją drogą analizowałem sprzedanie auta zaproponowałem to Salonowi w którym kupiłem 6 - mcy temu otrzymałem propozycję cenową :
50 000 zł
Kupa kasy nie zastanawiaj się

Jaki spadek wartości ,bo nie mam pojęcia ile nowy diesel kosztuje

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
OK 37 K EUR po kursie celnym oczywiście - w momencie zapłaty 0.20 zł wyższym od kantorowego .
Ossa dalej uważam ,że to wielki ukłon ze strony SIP
Bierz kasę i kupuj u nich od razu benzyniaka 

Jak za tyle, to jutro moge robic przelew. Mam nadzieję, że u carfita jakieś dobre sprzęglo znajdę...Ossa pisze:Pytałem o rade , dostałem złośliwość , czy się mylę czy Kolega jest osobą związaną w jakiś sposób z Subaru w Polsce , bo styl jakby identyczny , proszę o szczerą odpowiedz :::))ujar pisze: W wiekszosci przypadkow nie jest potrzebny
Pozdr.U
A swoją drogą analizowałem sprzedanie auta zaproponowałem to Salonowi w którym kupiłem 6 - mcy temu otrzymałem propozycję cenową :
50 000 zł za auto 6 cio miesięczne z przebiegiem 22000 km w pełnej opcji , 1 właściciel , kupiony - u nich itd......::::))) Serwisowane oczywiście , po 5 tysiącach także .

Dolce far niente 

FUX cwaniaku spamerze ja dam 55 000 

My (myślę że w przeważającej ilości) tu jednakowoż wolimy AL-a, bo on symaptyczniejszy i zdecydowanie lepiej się kojarzy :>ujar pisze: Moze I stopień SJS pomoze zrozumieć dlaczego![]()
r.
PS. A na cynę i tak wpuścicie :>
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
ky absolutnie masz rację 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
michal pisze: Kolega ujar zdaje się być pracownikiem aso - chyba, że szefowi pożycza loginu ;)
No popatrz, a nasz regulamin nie przewiduje sankcji za używanie dwóch kont

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

niech se rumakuje i z dwoma kontami, tu ma swobodę bez wrzodów, a o zdrowie trzeba dbać - choć powinien być na pomarańczowo 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
michal pisze: niech se rumakuje i z dwoma kontami, tu ma swobodę bez wrzodów, a o zdrowie trzeba dbać
Święte słowa. Zastosowania też mogą być różne. Np można samemu ze sobą dyskusję prowadzić, spierać się ze swoim drugim "ja"

wszystko jedno jaka szkoła jazdy, najważniejsze żeby się nauczyć nie palić sprzęgieł w dieslu.ky pisze:My (myślę że w przeważającej ilości) tu jednakowoż wolimy AL-a,ujar pisze: Moze I stopień SJS pomoze zrozumieć dlaczego![]()
pzdr
U
Trzeba zaczac od rzucenia palenia.