To się nerwowo zrobi.Arno pisze:Trzeba zaczac od rzucenia palenia.

To się nerwowo zrobi.Arno pisze:Trzeba zaczac od rzucenia palenia.
i to wlasciwie wszystko, co trzeba wiedziec o zizlowych Subarakach... eeech, ten swiat schodzi na psyArno pisze:po prstu zabili marke. No zabili.
Z numerem paragrafu z KC czy KK? ;>Konto usunięte pisze: to może nawet dostaniesz odpowiedź![]()
ujar = rajuArno pisze: (...) WITAMY przedstawiciela małopolskiej dyzwizji zmotoryzowanej na warszawe, podejrzewam, choc moze to jest Konferencja Białymstocka? Jeśli tak, to nudno nie będzie! Hurra!
Teoretycznie tak. Ale jaka jest prawda, czy ktos sie nie podszywa? Nie wszystko jest biale lub czarne, choc niektorym tak sie moze wydawac.So What! pisze:W rzeczy samejeddie_gt4 pisze: ujar = raju
Ale psuje się cała resztaArno pisze: Dlaczego w glupiej Alfie nie siada sprzeglo.....
Ale siada elektronikaArno pisze: Dlaczego w $ maticu 320 cdi z wielkim momentem nie siada sprzeglo.
Ale audi kradnąArno pisze: UJAR, a dlaczego w Audi Quattro w dieslu nie siada sprzeglo.
czytałem ,że subaru się ponoć nie psujeArno pisze: Zdaje sie ze wyjatkowym pojazdem jest wlasnie SUBARU. czyzby po zniszczeniu Imprezy i Forestera postanowiono wlaczyc o wyjatkowosc wlasnie owymi sprzeglami?
ujar = raju nie spinaj się tak , przecież wiesz ,że u nas jest luz i nikt tu nie ma żalu do nikogo ani niechęci . Obrażają się tylko małe dzieci a na zaczepki z naszej strony musisz reagować z przekąsemujar pisze: Widzę , ze moja obecnosć wprowadza wielu w stan poddenerwowania wiec sie pożegnam , miło tu nie jest
Myslałem , że jakieś szczegóły o dieslach Was interesują......
Pozdr.U
Doradź może jak jeździć, żeby sprzęgła w dieslu nie palić. Serio piszę.ujar pisze: Myslałem , że jakieś szczegóły o dieslach Was interesują......
No właśnie też się zastanawiam:Arno pisze: Teoretycznie tak. Ale jaka jest prawda, czy ktos sie nie podszywa? Nie wszystko jest biale lub czarne, choc niektorym tak sie moze wydawac.
ujar pisze:Ossa pisze: zestaw z Dieslem się po prostu sypie
Moze I stopień SJS pomoze zrozumieć dlaczego![]()
Pozdr. Ujar
ps.wiecej szczególów : http://www.sjs.pl
Koincydencja? :>Andrzej Koper na kropce pisze:Możemy jakas akcje zaczepno -rozpoznawczą zorganizowaćPrzemeq pisze:A na kresce wroga nie ma i nie ma się z kogo śmiać, dlatego jest tam tak nudno....np. dlaczego nie jeżdża na SJS przy ich umiejetnosciach to przeciez koniecznosc
..
AK
ps.to oczywiscie żenujacy zart.![]()
..sorry jak sie ktos z - przez przypadek tu zaplatał......się...
Ossa pisze: SJS chętnie w wolnej chwili ale tego najbardziej brak . Jeżeli Kolega wie w czym tkwi szkopuł proszę o radę , jednak dotychczas do tego żeby Subaru się nie psuło
No pewnie, że interesują!ujar pisze:Myslałem , że jakieś szczegóły o dieslach Was interesują......
no tak, skoro w jednym, może w dwóch, to rzeczywiście przesadaWulfhere pisze:NIe wiem czy to nie przesada z tym padającym sprzeglem w Subaru Diesel, jak rozumiem padło narazie w jedym może dwóch autach na ponad 2000 sprzedanych SIP plus pewnie jakies dodatkowe kilkasek z importu prywatnego.