Z tego co wiem, jest jeszcze gorzej, bo ich szef to imigrant...Arno pisze:Ale gdyby byli chetni to ja sie dolacze do walki z tymi krakusami.
z pyrlandii

Z tego co wiem, jest jeszcze gorzej, bo ich szef to imigrant...Arno pisze:Ale gdyby byli chetni to ja sie dolacze do walki z tymi krakusami.
Arno pisze: Nie spowoduje utraty prawa jazdy po zamontowaniu przez panstwo ludowe kamer
wyłączone sa fabrycznieinquiz pisze:Arno pisze: Nie spowoduje utraty prawa jazdy po zamontowaniu przez panstwo ludowe kamer![]()
![]()
Mają być wyłączone z CEPIK czy cóś?
Ta marka ponownie zyska na elytarności...damaz pisze:jak dla mnie, to trzeba mieć ciężką subarozę, żeby kupić Subaru.
Tak, to jest niezłe porównanie.damaz pisze:forester EX turbo (230 KM)- 188 tysi
Mercedes GLK 300 (231 KM) - 186 tysi
Mercedes GLK 350 CDI (224 KM) - 197 tysi
Przepraszam bardzo, ale czy myślisz, że:ky pisze:A nie chodzi o też o to, że dwa ostatnie nie są obłożone 18% haraczem?
Nie wiem co masz na myśli?ky pisze:A ile wynosi ten drugi haracz?
Gregski,gregski pisze:Panowie, sprawdzaliscie wyposazenie seryjne obydwoch modeli?
Z tego co pamietam, sa spore roznice na korzysc subaru...
gootek pisze: Nie wiem co masz na myśli?
Ja mam wrażenie, że niemieccy importerzy zeszli u nas w dół z cenami, bo chcą sprzedać jak najwięcej aut.ky pisze:gootek pisze: Nie wiem co masz na myśli?
Drugi haracz, czyli cło (bo pochrzaniłem cło z akcyzą).
r.
Lizusremek pisze: A SIP jest tylko importerem, zapewne nie ma zbyt duzej sily przebicia