Którym ostrzem się golić?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Którym ostrzem się golić?
Brzytwa
nie, bo ręce mi się trzęsą
Depilator
nie, bo to boli i to jest masochizm
Zwykła maszynka dwa ostrza
tak , kupiłem w zeszłym roku za 3 euro ( ze trzydzieści nożyków Gibbelini czy jakos tak )
Eteryczny witaj , brakowało Cię tu

Depilator

Zwykła maszynka dwa ostrza

Eteryczny witaj , brakowało Cię tu

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
a to Wy o twarzy piszeciegregski pisze:liwit pisze: Moja zwie się Braun.
do twarzy![]()
![]()

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
zabolalo na sama mysl..liwit pisze: a to Wy o twarzy piszecie
w sumie zasugerowalem sie tym:
"Jak Prawdziwy Facet. Kazać im (włochom), żeby kurwa wypierdalały i one kurwa wypierdalają."
ale w sumie kobieta tez moze do nogi np., jak prawdziwy facet..

vibowit pisze: gregski, mi już próbówka nie jest potrzebna.![]()
No nie przesadzaj ,nigdy nie wiadomo ile żon jeszcze przed Tobą więc i z potomkami może być rożnie

liwit mnie zabije

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Egzogeniczny! - futrynę byś naprawił, boś tak wpadł razem z drzwiami...
A propos golenia - to pamiętam, że był kiedyś na kropce jakiś twardziel (nie wiem czy nie Tasior
), który twierdził, że po goleniu najlepszy jest spirytus (na twarz oczywiście
) - może potem te włochy się bardziej boją i dłużej odrastają? 

A propos golenia - to pamiętam, że był kiedyś na kropce jakiś twardziel (nie wiem czy nie Tasior

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
raczej chodzi o danie flambeBilex pisze:bardziej boją i dłużej odrastają?
czyli taktyka spalonej ziemi
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
A wyobraźcie sobie państwo, że twarz chcę golić.
A to prawda jest. Ja mam taki w szpreju, bo nowoczesnym być trzeba być.
Przy taktyce spalonej ziemi używa się dezodorantu w szpreju/spirytusu i zapalniczki. Ja nie jestem na tyle odważny, żeby spróbować, ale ponoć rzeczywiście dużo wolniej odrastają.
Wiesz ile tych maszynek jest? Od 2 ostrzy do 5 chyba. Mam cichą nadzieję, że nie wszystkie są takie beznadziejne jak te które mnie się trafiają, stąd ankieta.

Bilex pisze: który twierdził, że po goleniu najlepszy jest spirytus (na twarz oczywiście![]()
A to prawda jest. Ja mam taki w szpreju, bo nowoczesnym być trzeba być.
damaz pisze: czyli taktyka spalonej ziemi
Przy taktyce spalonej ziemi używa się dezodorantu w szpreju/spirytusu i zapalniczki. Ja nie jestem na tyle odważny, żeby spróbować, ale ponoć rzeczywiście dużo wolniej odrastają.
Piter 35 pisze: Zwykła maszynka dwa ostrzatak , kupiłem w zeszłym roku za 3 euro ( ze trzydzieści nożyków Gibbelini czy jakos tak )
Wiesz ile tych maszynek jest? Od 2 ostrzy do 5 chyba. Mam cichą nadzieję, że nie wszystkie są takie beznadziejne jak te które mnie się trafiają, stąd ankieta.
Gillette Mach3 jest OK. Trzeba się tylko nauczyć jak golić wąsy w okolicy nosa.EterycznyŻołądź pisze: że nie wszystkie są takie beznadziejne jak te które mnie się trafiają, stąd ankieta.
A po goleniu jakiś balsam. Woda kolońska jest dla masochistów.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Gillette Fusion najlepsza ze wszystkich których używałem do tej pory.Po goleniu woda kolońska uwielbiam to pieczenie 

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Gump, a używałeś maszynek Wilka i syna?
Pogoleniu to ja sobie poradzę. Tymi tępymi sobie nic wartościowego nie obetnę, a tymi ostrymi trudniej się niechcący zaciąć.
Pogoleniu to ja sobie poradzę. Tymi tępymi sobie nic wartościowego nie obetnę, a tymi ostrymi trudniej się niechcący zaciąć.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Tak używałem ale damskich 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
EterycznyŻołądź, a może zrób sobie przerwę w goleniu , wtedy będziesz mógł wrzucić fotkę do awatara
a prawdziwi twardziele to sie golą skuteczną metodą Witkacego

a prawdziwi twardziele to sie golą skuteczną metodą Witkacego
Gal pisze: Gillette Mach3 jest OK. ...

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Mam podobnie jak vibowit i wystarczają mi maszynki dołączane do newsweeka 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: Mam podobnie jak vibowit i wystarczają mi maszynki dołączane do newsweeka![]()
Te raz na rok? Kurczę, a myślałem, że jak golę się maszynką dopóki ostrza kompletnie nie zardzewieją to znaczy, że porządnie oszczędzam.

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Dziżas, jakiś Ty delikatny.devlin pisze: ochłoń trochę ze słownictwem w tej ankiecie, co?

Ankieta w pytę. Ja się golę żilett a golić się muszę codziennie, bo zarost mam taki nieestetyczny , jak to kiedyś mój kolega powiedział "jakby w gówno patyki powtykał" (przepraszam za słownictwo

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Tak przy okazji, to myślicie, że jest jakaś różnica pomiędzy męskimi i damskimi maszynkami jeśli chodzi o skuteczność golenia? Nie chodzi mi oczywiście o kolorystykę i wzornictwo.
Konto usunięte, twardość zarostu jest zazwyczaj inna, więc pewnie ma to wpływ na wykorzystane materiały.
Tak sobie filozofuję.
Tak sobie filozofuję.

czarne jest piękne...
EterycznyŻołądź, jesli serio pytasz to gilette rulez.. wilk i son do dupy. nieporownywalne.
mam piekielnie twardy zarost i gole sie fazami.. kilka miesiecy elektryczna philipsa z talezowymi ostrzami trzema albo gilette - ostatnio jakas trzy czy czteroostrzowe.. no i kupujac je wspierasz Udzki zaklad produkcyjny procter&gamble
mam piekielnie twardy zarost i gole sie fazami.. kilka miesiecy elektryczna philipsa z talezowymi ostrzami trzema albo gilette - ostatnio jakas trzy czy czteroostrzowe.. no i kupujac je wspierasz Udzki zaklad produkcyjny procter&gamble