Jak sprawic, by nie bylo tu nudno
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Jak sprawic, by nie bylo tu nudno
vibowit, 1931 czy 1932? Z tego co pamiętam to ten 1932 ma prędkość odświeżania całkowitą, rzeczywistą czy jak to się zowie 20ms, a tą folderową, pośrednią czy jak jej tam 8ms. Tylko tym się 1932 różni od 1921?
EterycznyŻołądź, 1932 to prawie to samo co 1931 z tym, że ma większe możliwości strojenia. Jest też droższy od 1931. 1921 jest półkę niżej od 1931 (brak mu "dopalaczy").
Czy to aby na pewno dobry wątek?
Czy to aby na pewno dobry wątek?

czarne jest piękne...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: Czy to aby na pewno dobry wątek?![]()
Każdy jest dobry. Choć fakt na technicznym byłoby lepiej, bo byśmy Bergena wkurzali.

Na stronie Eizo.pl w ogóle nie ma 1931. 31 są w innych rozmiarach.
http://www.ceneo.pl/478682EterycznyŻołądź pisze:Na stronie Eizo.pl w ogóle nie ma 1931. 31 są w innych rozmiarach.
czarne jest piękne...

Dolce far niente 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
vibowit, to jest przerażające. Jak popatrzyłem z ciekawości na ceny S1932 to tam jest: S1932SE, S1932SH, S1932SHB, a gdzie indziej znalazłem jeszcze S1932SHG i S1932SUG. Skąd ja niby mam wiedzieć czym to się różni?! 

Nie no sory, co to mi tu jest! Won z tymi kryptoreklamami i głupiki gadkami do watku o cenach, zakupach i szopoholizmie.
Normalnie chlopacy zanudzacie niebywale.
Eteryczny, czy ciebie oplaca SIP zebys tu porute sial? Zadzwonic do kolegi z forum a nie chrzanic trzy po trzy o niczym. To nie czat na onecie jest!
Normalnie chlopacy zanudzacie niebywale.
Eteryczny, czy ciebie oplaca SIP zebys tu porute sial? Zadzwonic do kolegi z forum a nie chrzanic trzy po trzy o niczym. To nie czat na onecie jest!
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
jestArno pisze: jest!
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Kolorami?EterycznyŻołądź pisze: to tam jest: S1932SE, S1932SH, S1932SHB, a gdzie indziej znalazłem jeszcze S1932SHG i S1932SUG. Skąd ja niby mam wiedzieć czym to się różni?!

Edit: A i typem podstawki.
czarne jest piękne...
http://muzyka.interia.pl/rock/news/nie- ... 1272214,46
Hołdys wsadził kij w mrowisko.
Ładnie to ujął. Dodę, np., można wylansować, ale artystki się z niej nie zrobi...
Zresztą nie tylko o niej...
Hołdys wsadził kij w mrowisko.
Ładnie to ujął. Dodę, np., można wylansować, ale artystki się z niej nie zrobi...
Zresztą nie tylko o niej...
Dolce far niente 

To zjawisko, jak już pisałem dotyka także mnie. Mamy koszmarne, niebywałe kłopoty ze znalezieniem ludzi umiejących śpiewać.
Robimy teraz pewien klasyk z poważnym śpiewanie, znana rzecz dosyć. Kto to ma śpiewać??? NIE WIEM. Ale się może dowiem. Zaznaczam MOŻE.
Od lat wytwórnie nie pakują pieniędzy w nowe nazwiska, no czasem się zdarza, bo po co wywalać piniendze w niepewny produkt. I tak nie pojawiają się naprawdę nowe, dobre nazwiska, a jedynie papka grajaca na MP3.
Myślę, że nie wolno zapominać o tym, jak się dziś słucha muzyki. Ano z Ipoda, Telefonu czy komputera. W związku z tym słucha się muzyki okrojonej. Nie płnej, spłaszczonej. To nie to samo co muzyka z high endowego sprzetu. Ale dziś dzieci nie proszą o to, żeby im kupić dobry sprzęcior. Nigdy. Ipoda, telefn, słuchawki. I głuchną przez te słuchawki, i wpadają pod samochód idąc w słuchawkach, i wpadają pod samochochód jadąc na rowerze w słuchawkach i powodują niezle dzwony prowadząc auto w słuchawkach i na nartach wpadją na innych czy ratraki jadąc w słuchawkach.
Wszysto w słuchawkach, i to w dodatku w takich wkładanych do ucha, ktore najbardziej niszczą słuch.
Kto najszybciej traci słuch - no jasne, że operator młota pneuatycznego, czy facet pracujący piłą mechaniczną albo w jakiejś potronie głośnej fabryce.
Tak, ale poza tym słucha tracą dźwiękowcy w studiach ( zaczęli ciszej puszczać sobie) miksujący filmy, ale przede wszystki szybko tracą słuch lektorzy czytający filmy. W trakcie wielu lat pracy z tymi samymi lektorami zauważałem, że każą sobie coraz głośniej puszczać oryginał. Tak głośno, że wchodziło to na mikrofon.
leci se człowiek samolotem, a tu panie muzyka gra. Rozglądaz się a dwa rzędy przed tobą obywatel ma słuchawki.
HROZA
Robimy teraz pewien klasyk z poważnym śpiewanie, znana rzecz dosyć. Kto to ma śpiewać??? NIE WIEM. Ale się może dowiem. Zaznaczam MOŻE.
Od lat wytwórnie nie pakują pieniędzy w nowe nazwiska, no czasem się zdarza, bo po co wywalać piniendze w niepewny produkt. I tak nie pojawiają się naprawdę nowe, dobre nazwiska, a jedynie papka grajaca na MP3.
Myślę, że nie wolno zapominać o tym, jak się dziś słucha muzyki. Ano z Ipoda, Telefonu czy komputera. W związku z tym słucha się muzyki okrojonej. Nie płnej, spłaszczonej. To nie to samo co muzyka z high endowego sprzetu. Ale dziś dzieci nie proszą o to, żeby im kupić dobry sprzęcior. Nigdy. Ipoda, telefn, słuchawki. I głuchną przez te słuchawki, i wpadają pod samochód idąc w słuchawkach, i wpadają pod samochochód jadąc na rowerze w słuchawkach i powodują niezle dzwony prowadząc auto w słuchawkach i na nartach wpadją na innych czy ratraki jadąc w słuchawkach.
Wszysto w słuchawkach, i to w dodatku w takich wkładanych do ucha, ktore najbardziej niszczą słuch.
Kto najszybciej traci słuch - no jasne, że operator młota pneuatycznego, czy facet pracujący piłą mechaniczną albo w jakiejś potronie głośnej fabryce.
Tak, ale poza tym słucha tracą dźwiękowcy w studiach ( zaczęli ciszej puszczać sobie) miksujący filmy, ale przede wszystki szybko tracą słuch lektorzy czytający filmy. W trakcie wielu lat pracy z tymi samymi lektorami zauważałem, że każą sobie coraz głośniej puszczać oryginał. Tak głośno, że wchodziło to na mikrofon.
leci se człowiek samolotem, a tu panie muzyka gra. Rozglądaz się a dwa rzędy przed tobą obywatel ma słuchawki.
HROZA
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
No przecież już napisałem, że do teatru chodzi
Czy mógłbyś przestać wyciągać ten wstydliwy fakt mojego życia? Ok, poszłem do teatrum, bo mie bilet dali i teraz mam się do końca dni swoich tłumaczyć?

PS Tego dnia, gdy się widzieliśmy, byłem w teatrze dwa razy - najpierw w Komedii

Ty nie chodź tyle do teatru, bo Ci wszystkie kudły wyjdą 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

A propos teatru, to genialne recenzje ma UMOWA w Narodowym.
I gra tam jedna RUSKA, co skończła PWST w Warszawie ( no dobra jest na 4tym roku). Podobno genialna. Jest. Ona.
I gra tam jedna RUSKA, co skończła PWST w Warszawie ( no dobra jest na 4tym roku). Podobno genialna. Jest. Ona.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Podpytam koleżankę z pracy może ona ma jeszcze inne wstydliwe fakty do wyprania na forumPrzemeq pisze: Czy mógłbyś przestać wyciągać ten wstydliwy fakt mojego życia? Ok, poszłem do teatrum, bo mie bilet dali i teraz mam się do końca dni swoich tłumaczyć?
![]()

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
No ładnie, Czesław po Woli grasuje? Inna rzecz, że to blisko Homeless Place... 

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
Ty nie chodź tyle do teatru, bo Ci wszystkie kudły wyjdą
I będę wyglądał, jak Ty

O nie!

Podpytam koleżankę z pracy może ona ma jeszcze inne wstydliwe fakty do wyprania na forum
Ał

Czesław po Woli grasuje
A Ty używasz określeń Forseksa? Wstyd...

I czemu po Woli?
No właśnie dev - wstyd...Przemeq pisze: A Ty używasz określeń Forseksa? Wstyd...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Przemeq pisze: Ał![]()
No koleżankę Ci pokazałem

Przemeq pisze: I czemu po Woli?
Powoli znaczy wolno - znaczy się Czesław lubi - poznać, porozmawiać, zakochać się

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
W ramach walki z nudą zauważyłem gwałtowny wysyp świeżych a niedowarzownych awatarów. Nie wstyd wam?
...i komu to służy?
M.
...i komu to służy?
M.
I'm always running late - but at least, I'm always running...
To ja przepraszam, nie wiedziałem, że to foreksowe - myślałem, że to nowy nick Włochacza - odstępuję niniejszym od tego procederu.
http://wwojnar.com/