Gal pisze: Patrz Pan jaki timing. Dostał cynk od łowcy skór..?
Gal, damazia mówi, że książki na rynek nie da się wprowadzić w dwa dni. w tydzień też nie. a jak się "robi" książkę, to ona akurat wie.
więc może jednak przypadek?
Gal pisze: Patrz Pan jaki timing. Dostał cynk od łowcy skór..?
Damaź...damaz pisze:Gal pisze: Patrz Pan jaki timing. Dostał cynk od łowcy skór..?
Gal, damazia mówi, że książki na rynek nie da się wprowadzić w dwa dni. w tydzień też nie. a jak się "robi" książkę, to ona akurat wie.
Też się zastanawiałem czy Ci tego na priv nie posłać.Arno pisze: I tak cię lubię. Bo lubość nie zna granic politycznych.
To, że on umrze wkrótce, było jasne od miesięcy, jak nie dawniej. Przeżywalność w raku płuc wynosi w Polsce pewnie z 5%.damaz pisze:"typowy" cykl produkcyjny książki to miesiąc jest. jeśli to był wywiad, to raczej na pewno miesiąc. jak nie trochę dłużej.
Ja po grypie żołądkowej proponuję raczej Absynt albo jakieś inne kawiorowe miejsceArno pisze: dlatego proponuje czwartek tamze lub w podobnym przybytku
Niekoniecznie, choć możliwe.Gal pisze:![]()
Arnoldzie!
Palikot jest bęcwałem!
Panowie, co wy gadacie. Religa był w fatalnej formie od dawna. Wiadomo był, że go to wkrótce dopadnie na dobre.damaz pisze:Gal pisze: Patrz Pan jaki timing. Dostał cynk od łowcy skór..?
Tak jak i Dodę, Mandarynę i Tercet Egzotyczny.Arno pisze: Może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale pewna część społeczeństwa go lubi.
I Bogu dzięki, bo byśmy tu się zupełnie zakisili w samouwielbieniu.Arno pisze: Nic takiego, nie pierwszy i nie ostatni raz.
Ale ja jestem lesbijką...Arno pisze: Samouwielbienie przynajmniej nie grozi zawodem miłosnym..
Już się łudziłem, że o trunek Ci chodzi.Bilex pisze:Ja po grypie żołądkowej proponuję raczej Absynt
Ja to się nawet boję tam zajrzećvibowit pisze: Na pewno są ciekawsze od jakiejś tam poezji.![]()
mały 5150 pisze: Ja to się nawet boję tam zajrzeć![]()
Może kącik niewrażliwych tępaków założymy?Gal pisze:mały 5150 pisze: Ja to się nawet boję tam zajrzeć![]()
Ja też się boję, ale zaglądam, bo wątek jest super extra malinowy.
Tylko nie mam nic do napisania.
Jest mi z tego powodu wstyd.
Gal pisze: Ja też się boję, ale zaglądam, bo wątek jest super extra malinowy.
Tylko nie mam nic do napisania.
Jest mi z tego powodu wstyd.
mały 5150 pisze: wrażliwy to ja jestem
Ale pasywnie..?mały 5150 pisze: Chociaż nie, wrażliwy to ja jestem![]()
Nie ma co, mentos pełną gębąmały 5150 pisze: Już w szkole bliżej mi było do Nad Niemnem i Chłopów niż do Dziadów, Wesela czy Giaur'a![]()
mały 5150 pisze: Nad Niemnem i Chłopów niż do Dziadów