Powitanie
Re: Powitanie
Vincent Vega, cześć
Choć sama nie mam, to Ci odpowiem : warto. Tak mi się wydaje

Choć sama nie mam, to Ci odpowiem : warto. Tak mi się wydaje

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Vincent Vega, warto. Ale jeszcze bardziej wkręcić się na imprezę
dio, masz tu trochę krakusów, więc się umawiaj na spoty

dio, masz tu trochę krakusów, więc się umawiaj na spoty

Witam wszystkich wylewnie
widze, że panuje tutaj całkiem miła atmosfera, więc chyba zaaklimatyzuje się tutaj dosyć szybko
Na Subaru naszło mnie "odchodzącej" zimy, a że do kjs-ów nadal ciągnie, więc będzie to najsłuszniejszy wybór...tylko zastanawiam się, dlaczego tak późno na to wpadłem
ale...lepiej póxno niż...później 

volny vydeh klub polzka
DZIENDOBRY
Choć nie mam subaru to i tak jest fajne ono. Mam nissana ale stwierdziłem, że tu wpadnę gdyż ichniejsze forum jest mało gościnne, delikatnie mówiąc. Więc witam wszystkich.
T
Choć nie mam subaru to i tak jest fajne ono. Mam nissana ale stwierdziłem, że tu wpadnę gdyż ichniejsze forum jest mało gościnne, delikatnie mówiąc. Więc witam wszystkich.
T
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
tom_ash, witaj na Forumie

No proszę, jacy gościnni jesteśmyKonto usunięte pisze: Przygarniemy i Twoją renówkę![]()

RHD znaczy siętom_ash pisze: JDM pełną gębą

- grzywaczewski
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza 2.5 N/A '07
Witaj! Miałem Suniaka diesla - poczciwa maszyna. A forum nissanklubowe dobrze wspominam - w sprawach technicznych bardzo pomocne.tom_ash pisze:DZIENDOBRY
Mam nissana ale stwierdziłem, że tu wpadnę gdyż ichniejsze forum jest mało gościnne, delikatnie mówiąc.
T
fitter happier more productive
potato potato potato potato potato potato potato potato potato potato potato potato klang wrrrrrrrrrrrrrrrrr (zamierające)

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
witam wszystkich,
po roku z WRXem czas juz zacząć sie udzielać na forum...
do zobaczenia na chlejadach
pozdrowienia i kiwka dla wszystkich !
po roku z WRXem czas juz zacząć sie udzielać na forum...
do zobaczenia na chlejadach

pozdrowienia i kiwka dla wszystkich !