Subaru Forester w Łodzi?

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
solar21
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Subaru Forester w Łodzi?

Post 14 mar 2009, o 17:32

Witam
Przymierzam się do zmiany samochodu i Subaru Forester jest jednym z moich dwóch typów (drugim jest Honda CRV). O ile Hondę łatwiej spotkać, to z Subaru jest problem.
Czy może ktoś w Łodzi ma Forestera II gen., rocznik 2003-2004 i byłby skłonny zaprezentować mi go na żywo w któryś łikend?

citan
5 gwiazdek
Auto: japońskie
Polubił: 41 razy
Polubione posty: 14 razy

Re: Subaru Forester w Łodzi?

Post 14 mar 2009, o 22:19

Kolego solar21, na "kropce" istnieje wątek o łódzkich spotkaniach, tam też zapytaj może się ktoś znajdzie. filester ma forysia (na sprzedaż nawet), ale chyba troszkę starszy.

solar21
0 gwiazdek

Post 15 mar 2009, o 21:40

citan pisze:Kolego solar21, na "kropce" istnieje wątek o łódzkich spotkaniach, tam też zapytaj może się ktoś znajdzie. filester ma forysia (na sprzedaż nawet), ale chyba troszkę starszy.
Albo mam pomroczność jasną, albo... :->
Szukam od wczoraj i nic takiego nie znalazłem. A starszy raczej nie, bo o ile dobrze wyczytałem, w 2003 trochę powiększyli samochód, a przesiadając się z Partnera nie chciałbym nabawić się klaustrofobii. ;-)

tadeklodz
2 gwiazdki
Auto: forester my09

Post 15 mar 2009, o 22:01

mogę Ci zademonstrować M09.

solar21
0 gwiazdek

Post 16 mar 2009, o 00:06

tadeklodz pisze:mogę Ci zademonstrować M09.
Znaczy 2009? III gen.? To pomarudzę i powiem, że za nowy. :->
Nie uzbieram kasy na taki rocznik, a chciałbym pomierzyć bagażnik w docelowym modelu. Ale dzięki.

ODPOWIEDZ