JM Auto Bałtycka, Wrocław - był ktoś?

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
rado
0 gwiazdek
Auto: Subaru Forester 01
Polubił: 0
Polubione posty: 0

JM Auto Bałtycka, Wrocław - był ktoś?

Post 19 mar 2009, o 10:00

Witam,
Jest może jakiś użytkownik forum, który odwiedził już te ASO we Wrocku na Bałtyckiej i coś może o nim powiedzieć?
Czy są tam jacyś fachowcy ? Czy można oddać im śmiało Subka do wymiany kilku części?
Kupiłem Forka który się właśnie rejestruje ale jest kilka rzeczy niewielkich do wymiany (guma przegubu lewego wewnątrz, luz na gumach stabilizatora tył, troszeczkę rozwarstwiona chłodnica klimatyzacji)

Czy zostaje mi wybrać się do Dzierżoniowa :D ? i prosić Marka o pomoc?

Pozdrawiam.

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Re: JM Auto Bałtycka, Wrocław - był ktoś?

Post 19 mar 2009, o 10:06

Przeglądy ogarniają. Żadnych grubszych rzeczy nie robiłem poza klockami... :mrgreen:
Z klimą to jedź do firmy, która się w tym specjalizuje, bo oni raczej zrobią to samo i doliczą marżę...
Przed Trzebnicą widać z drogi takową, ale opinii nie mam na ich temat.
Dolce far niente ;-)

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 19 mar 2009, o 12:15

Zadzwoń na Bałtycką i zapytaj ile chcą za taka robotę a póżniej do Marka do Dzierżoniowa i na początek porównasz ceny :idea: .
Jesli chodzi o fachowość to zdecydowanie polecam Marka :arrow: to zawodowiec :!: :idea:

j33mbo
5 gwiazdek

Post 19 mar 2009, o 13:37

rado pisze:Witam,
Jest może jakiś użytkownik forum, który odwiedził już te ASO we Wrocku na Bałtyckiej i coś może o nim powiedzieć?
Czy są tam jacyś fachowcy ? Czy można oddać im śmiało Subka do wymiany kilku części?
Kupiłem Forka który się właśnie rejestruje ale jest kilka rzeczy niewielkich do wymiany (guma przegubu lewego wewnątrz, luz na gumach stabilizatora tył, troszeczkę rozwarstwiona chłodnica klimatyzacji)

Czy zostaje mi wybrać się do Dzierżoniowa :D ? i prosić Marka o pomoc?

Pozdrawiam.
mimo, że do MTS mam dalej o jakieś 50km w jedną stronę, to na razie zdecydowałem jeździć tam,
więcej chyba nie trzeba pisać

edit: 50, nie 60 km

piotruś
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
Polubił: 320 razy
Polubione posty: 202 razy

Post 19 mar 2009, o 16:38

Ja jestem zadowolony z JMAuto. Nic powaznego nie musiałem jeszcze przy Forku robić.
Tylko serwis, przeglądy, no i wymiana tłumika, zakup felg, zakładanie alarmu, takie tam drobne zakupy ...
Wszystko jak należy, miła obsługa, jak cos zamawiałem, to było na czas, nie zapominają
oddzwonić - słowem wg mnie jest OK i jak na razie nie mam zamiaru szukać innego miejsca :mrgreen:

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 19 mar 2009, o 17:13

95 tys. WRXem serwisowanym tam i jakoś auto jeździ i większych problemów nie robi, a w serwisie są mili i zawsze im głowę można pozawracać.

LouCyphre
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: H&H
Polubione posty: 3 razy

Post 19 mar 2009, o 23:57

EterycznyŻołądź pisze: i zawsze im głowę można pozawracać.

Sobie wyobrażam :evilgrin:

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 20 mar 2009, o 02:11

A czy wyobrażasz sobie jak się fajnie dzisiaj killowało Pasaty? Wyobrażasz sobie miny kierowców tych pasatów? A jutro to samo. :-p
Normalnie po przeglądzie, jakby w WRXa wstąpiła nowa energia. :-)

LouCyphre
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: H&H
Polubione posty: 3 razy

Post 20 mar 2009, o 10:01

Bo zazwyczaj passatami jeżdżą mało waleczne typy, tylko dlatego z nimi wygrywasz :-p

ODPOWIEDZ