Witam,
Jest może jakiś użytkownik forum, który odwiedził już te ASO we Wrocku na Bałtyckiej i coś może o nim powiedzieć?
Czy są tam jacyś fachowcy ? Czy można oddać im śmiało Subka do wymiany kilku części?
Kupiłem Forka który się właśnie rejestruje ale jest kilka rzeczy niewielkich do wymiany (guma przegubu lewego wewnątrz, luz na gumach stabilizatora tył, troszeczkę rozwarstwiona chłodnica klimatyzacji)
Czy zostaje mi wybrać się do Dzierżoniowa :D ? i prosić Marka o pomoc?
Pozdrawiam.
JM Auto Bałtycka, Wrocław - był ktoś?
Re: JM Auto Bałtycka, Wrocław - był ktoś?
Przeglądy ogarniają. Żadnych grubszych rzeczy nie robiłem poza klockami...
Z klimą to jedź do firmy, która się w tym specjalizuje, bo oni raczej zrobią to samo i doliczą marżę...
Przed Trzebnicą widać z drogi takową, ale opinii nie mam na ich temat.

Z klimą to jedź do firmy, która się w tym specjalizuje, bo oni raczej zrobią to samo i doliczą marżę...
Przed Trzebnicą widać z drogi takową, ale opinii nie mam na ich temat.
Dolce far niente 

Zadzwoń na Bałtycką i zapytaj ile chcą za taka robotę a póżniej do Marka do Dzierżoniowa i na początek porównasz ceny
.
Jesli chodzi o fachowość to zdecydowanie polecam Marka
to zawodowiec

Jesli chodzi o fachowość to zdecydowanie polecam Marka

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
mimo, że do MTS mam dalej o jakieś 50km w jedną stronę, to na razie zdecydowałem jeździć tam,rado pisze:Witam,
Jest może jakiś użytkownik forum, który odwiedził już te ASO we Wrocku na Bałtyckiej i coś może o nim powiedzieć?
Czy są tam jacyś fachowcy ? Czy można oddać im śmiało Subka do wymiany kilku części?
Kupiłem Forka który się właśnie rejestruje ale jest kilka rzeczy niewielkich do wymiany (guma przegubu lewego wewnątrz, luz na gumach stabilizatora tył, troszeczkę rozwarstwiona chłodnica klimatyzacji)
Czy zostaje mi wybrać się do Dzierżoniowa :D ? i prosić Marka o pomoc?
Pozdrawiam.
więcej chyba nie trzeba pisać
edit: 50, nie 60 km
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
Ja jestem zadowolony z JMAuto. Nic powaznego nie musiałem jeszcze przy Forku robić.
Tylko serwis, przeglądy, no i wymiana tłumika, zakup felg, zakładanie alarmu, takie tam drobne zakupy ...
Wszystko jak należy, miła obsługa, jak cos zamawiałem, to było na czas, nie zapominają
oddzwonić - słowem wg mnie jest OK i jak na razie nie mam zamiaru szukać innego miejsca
Tylko serwis, przeglądy, no i wymiana tłumika, zakup felg, zakładanie alarmu, takie tam drobne zakupy ...
Wszystko jak należy, miła obsługa, jak cos zamawiałem, to było na czas, nie zapominają
oddzwonić - słowem wg mnie jest OK i jak na razie nie mam zamiaru szukać innego miejsca

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
95 tys. WRXem serwisowanym tam i jakoś auto jeździ i większych problemów nie robi, a w serwisie są mili i zawsze im głowę można pozawracać.
EterycznyŻołądź pisze: i zawsze im głowę można pozawracać.
Sobie wyobrażam

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A czy wyobrażasz sobie jak się fajnie dzisiaj killowało Pasaty? Wyobrażasz sobie miny kierowców tych pasatów? A jutro to samo.
Normalnie po przeglądzie, jakby w WRXa wstąpiła nowa energia.

Normalnie po przeglądzie, jakby w WRXa wstąpiła nowa energia.

Bo zazwyczaj passatami jeżdżą mało waleczne typy, tylko dlatego z nimi wygrywasz