Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
"Od 12:44 mamy wiosnę!"
w końcu! 

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Ja bez tej wiedzy rozpoznałem, że wiosna idzie. W końcu rano śnieg padałzagatka pisze:"Od 12:44 mamy wiosnę!"
w końcu!

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
LouCyphre, nie mam, a jestem (tego foruma). Przecież wyraźnie napisałem. Czytać nie umiesz? 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Paul_78 pisze: Ja się wkurzałem na lewy alt i brak prawego ;)
Przez tyle lat się przyzwyczaiłem

zagatka pisze: takiego? ;)
Noooo

Paul_78 pisze: w Windows można się dobrać to różnych ukrytych ustawień, a w MacOS jest trudniej.
Włącz terminal, tam jest wszystko

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Gump kolce masz
Czy przyglebiasz raz na jakiś czas 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Kruszyn bujam się bez kolców ,co sprawia że czasem gleba zaliczona dwa lata temu po takim zbliżeniu z szosą operowano mój łokieć .Technikę ćwiczę , póżniej w sezonie na wyścigach nie robię bęc 

Gump, tak patrze na kolejne Twoje zdjęcia i dochodzę do wniosku, że Wy Tam to powinniście nam tu (tym bez śniegu) jakiś podatek płacić od szkód moralnych. 

Dopiero teraz mam moment, żeby rzucić okiem na forum - jak ja lubię, jak się dzieje i jest młyn 

Lucjuszu!
Wszystko to pijar. Zwłaszcza ostanie akapity.
Ostatnio jakaś pani meteorolog, wiekowa, przekonywała, że okresy pogodowe są sinusoidalne. 5-7 lat zimnych, nastepnie co=iepłych. I tak w koło.
Problemem będzie teraz to, dla tych, co najwięcej o ociepleniu pokrzykiwali i jednocześnie doili na tym kasę, co bedą glosić w przyszłości...
Wszystko to pijar. Zwłaszcza ostanie akapity.
Ostatnio jakaś pani meteorolog, wiekowa, przekonywała, że okresy pogodowe są sinusoidalne. 5-7 lat zimnych, nastepnie co=iepłych. I tak w koło.
Problemem będzie teraz to, dla tych, co najwięcej o ociepleniu pokrzykiwali i jednocześnie doili na tym kasę, co bedą glosić w przyszłości...

Dolce far niente 

- Gump
- 5 gwiazdek
Pięknie łopata w rękach mi się dzisiaj rano zapaliła
nawet z garażu śnieg zrzuciłem takie ciężkie to białe szaleństwo. O maly włos a żyłka pierdząca by mi pękła 

Gump pisze: O maly włos a żyłka pierdząca by mi pękła![]()
I dziwna woń rozeszłaby się po okolicy

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
zagatka pisze:jak dziś jest łaaaadniepowietrze pachnie wiosną i słońce i sraluchy ćwierkają i ciepło i kwiatki zakwitły

Jak to? A jaką mamy porę roku? To zima już się skończyła?

Link: http://www.youtube.com/watch?v=O2MFducn ... re=related

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
łaaał
fajny :]

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Doxa, i biorę ciebie SiPie za męża 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Dziękujęzagatka pisze:łaaałfajny :]

I ślubuję ci, że cię nie dopuszczę aż do śmierciinquiz pisze:Doxa, i biorę ciebie SiPie za męża

- Gump
- 5 gwiazdek
Zima chce mnie wykończyć teraz wali i sypie jakby koniec świata miał nadejść .Wycieniowany jestem od tej walki jak cholera byle do soboty potem ma być wiosna
Doxa kto ci podarował to cudo władca pierścieni